Gevoelige darmen? Hooggevoelig?

Heeft u zeer gevoelige darmen en reageert u vaak te sterk op zuivel, gluten, kruiden of andere voeding? Begin dan eerst met de spirulina alg, die wordt zover wij in 5 jaar hebben ondervonden door iedereen verdragen. Het beste is dan ook om algen bij de maaltijd in te nemen. Chlorella is voor de mensen die minder gevoelig zijn en ook daar het advies om rustig op te bouwen zodat lichaam kan wennen aan de detox eigenschappen. Heeft u vragen bel dan gerust tijdens kantooruren naar 0346-330038.

En nog iets, we verkopen bewust kleine bundels van bijv 1 zakje spirulina pillen/poeder en 1 zakje chlorella poeder/pillen voor scherpe prijzen zodat je kunt testen wat het beste bevalt. Sommige mensen zijn heel enthousiast door verhalen van anderen maar ieder lichaam is anders. Begin dus altijd met een kleine test order en bestel niet meteen een kilo of meer.

Ook binnen een gezin kunnen er grote verschillen zijn. Ik heb klanten waar de vader of moeder zo 5-10 gram chlorella per dag verdraagt terwijl de anderen slechts een gram of alleen spirulina verdragen. Luister dus altijd naar je lichaam en laat je lichaam wennen aan nieuwe produkten.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00