Algemene informatie

Verzendkosten
Wij vragen een bijdrage in de verzendkosten van €6,- voor Nederland en €10,- voor België tot 2 kilo. Wij versturen alles aangetekend. Op dit moment versturen wij via de GLS pakketdienst . Bent u niet thuis dan kunt u op de dag van verzending nog bezorgdatum veranderen of een GLS pakketshop in de buurt aanwijzen.

Telefonisch bestellen kan ook
Bel ons dan op: 0346-330038 (tijdens kantoortijden) of email ons op info@ugamedia.com

Postadres:

UGA media
Postbus 881
3700AW Zeist

BTW

Alle genoemde prijzen zijn incl 9% btw.

Is Chlorella te koop in Nederland ?
Chlorella is verkrijgbaar via een aantal reform winkels maar vrij kostbaar. Gezien de hoge prijs zijn wij op zoek gegaan naar de fabrikanten en hebben besloten dit zelf te gaan importeren. Wij kunnen u op dit moment het volgende leveren waarbij u flink geld kunt besparen. Zeker de mensen die Chlorella dagelijks gaan gebruiken kunnen zeer voordelig inkopen.

Bij ons geen tussenhandel, dure verpakkingen, reclame campagne maar gewoon de laagste prijs. Betaalt u voor poeder in capsules omgerekend 400 euro per kilo dan betaalt u bij ons slechts 75 euro dus flink prijsvoordeel voor de slimme consument.

Alle genoemde prijzen zijn incl 9% btw. De tabletten zijn gemaakt van pure Chlorella poeder zonder bindmiddelen en toevoegingen.

Koop extra voordelig in
Veel Chlorella tabletten in de winkel zijn slechts 200 mg per stuk. Dit betekent dus dat 100 gram puur poeder gelijk staat aan 500 tabletten in de winkel. U betaalt in de winkel al gauw 30 euro voor 500 tabletten. Tel uit uw voordeel dus.

Onze tabletten zijn 250 mg (dus 25% groter) en de prijs is ook nog eens lager. Verder zijn zowel de tabletten als poeder 100% puur terwijl sommige producenten bindmiddelen en antiklonter middelen toevoegen zodat u minder chlorella voor uw geld krijgt. Ook leveren wij uitsluitend Chlorella uit Japan en Korea gezien de strengere milieu eisen (neerslag zure regen etc) in deze landen. Koop u Chlorella elders informeer dan altijd naar land van herkomst en samenstelling tabletten.

Waarom zijn wij goedkoper ? Simpel, wij kopen direkt in bij de kwekers, gebruiken geen dure verpakkingen en doen niet aan dure folders. Wij zien chlorella als een super groente en niet als een supplement en vinden dat deze zo betaalbaar mogelijk moet zijn gezien de waarde van deze zoetwater alg.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00