chlorella - spirulina


logo.jpg (7231 bytes)

Google

Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

 

Chlorella en  spirulina, de superalgen


Algen, de voedingsbron van veel vissen zitten bomvol goede stoffen zoals bladgroen, eiwitten, mineralen, vele amino zuren, ijzer en zijn in staat zich te binden aan zware metalen in het lichaam en helpen zo het lichaam te reinigen en te voeden. Groene voeding stimuleert verder de vertering van eiwitten en zorgt voor een verbetering van je darmflora.

Relatief onbekend bij het grote publiek en genegeerd door zowel de overheid, media als het bekende Voedingscentrum. Het is mij een raadsel waarom deze bron van hoogwaardige voeding geen aandacht krijgt.

Maar goed, dankzij internet groeit het bewustzijn onder de mensen. Zoek maar eens met Google en Spirulina en lees over de vele ervaringen, wetenschappelijke onderzoeken en voordelen die algen hebben als aanvulling op ons normale dieet.

Er wordt op steeds grotere schaal hoge kwaliteit algen gekweekt in oa Japan, Korea en Amerika en daardoor zakt de prijs. In Nederland zijn de algen in pure vorm (gedroogde poeder) waarschijnlijk nog het voordeligst. De scherpste prijs ligt voor chlorella op 7,5 cent per gram en voor spirulina op slechts 6 cent per gram.

Omdat je al bij 2 gram per dag voordelen ziet kun je dus voor weinig geld (vanaf 12 cent per dag) van deze algen genieten.

Voor meer informatie over de goedkoopste leveranciers kun je kijken op deze pagina met de scherpste prijzen voor diverse supplementen in Nederland:

http://www.fonteine.com/laagsteprijzen.html

Ron


Wil je meer lezen over deze algen ? Je kunt een 2 gratis boeken vinden op:

 

 

Artikelen

 


 

 

 


View My Stats