Adhd en voeding - gezonde voeding - het geheim om af te vallen en een betere weerstand te krijgen


logo.jpg (7231 bytes)

Google
Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

Vergiftiging met zware metalen


Niet alleen de zware metalen in uw gebit zorgen voor een constante stroom van zware metalen in uw lichaam. Wanneer uw huis nog beschikt over koperen of loden waterleidingen en u veel water uit de kraan drinkt bestaat er de kans dat ook via deze weg teveel (hoewel niet 24 uur per dag zoals dit bij uw gebit wel het geval is) van deze stoffen binnenkrijgt.

Hoewel de chemische kwaliteit van ons water uitermate streng gecontroleerd wordt door de overheid is de controle op informatie, polariteits, bandbreedte frequenties en elektromagnetische velden en elektrische stromen vervuiling tijdens het productieproces, transport- en opslag nog nauwelijks op gang gekomen. Vooral in de ochtend wanneer het water acht of meer uren in een koperen of loden buis heeft gestaan zijn de eerste liters aardig vergeven van de zware metalen die door allerlei resonanties in de omgeving van deze leidingen hebben losgelaten.

Waterleidingen die bijvoorbeeld naast transformators of enige andere vorm van elektromagnetische en elektrische vervuilers liggen maken veel teveel elektronen los uit deze metalen waardoor uw (ochtend)water zeer giftig is geworden. Maar ook watertanks die naast een elektriciteitsgenerator staan zijn vergaarbakken van zware metalen geworden. Aangezien ons waterleidingbedrijf alleen de zuivering van chemische stoffen, microben en zware metalen toepast en nog geen primaire Uni-resonantie zuivering is de kans groot dat er ongewenste fijne materie stoffen in de vorm van energie en informatie achterblijven in ons drinkwater.

De Elektromagnetische en elektrische zuivering van ons drinkwater is een van de grootste uitdagingen waarvoor we in de komende zullen staan. Een uitdaging waarvoor de wetenschEppelijke natuurkunde vandaag al een oplossing voor heeft. We moeten immers beseffen dat de mens voor +/- 70% uit water en +/- 30% uit mineralen bestaat. Een gecombineerde chemische en elektromagnetische/elektrische zuivering van ons (leiding) water zal dan ook een massaal effect hebben op onze volksgezondheid. Wanneer 70% + 30% van je lichaam immers bestaat uit gezonde vortexen, fotonen, atomen en elektronen volgt de rest van je fysieke lichaam bijna vanzelf. Waarom zo’n haast met dit gezond maken van het leidingwater.

Zoals bekend muteren virussen, bacteriŽn, schimmels, parasieten en prionen door hun infolutie naar steeds hogere of steeds lagere frequentie gebieden (bandbreedtes) waardoor ze nog niet in kaart gebracht zijn of zelfs in het geheel niet meer te detecteren en elimineren zijn door ons secundaire en tertiaire instrumentarium. Wanneer we dus in een situatie terecht zouden komen dat ons waterleidingnetwerk vervuild zou worden met deze microben dan creŽeren we na het telekommunicatienetwerk het grootste ziekte verspreidende netwerk op aarde. Dat dit niet de eerste keer zou zijn blijkt veelvuldig uit de geschiedenis.

Onwetendheid en/of te laat ingrijpen is altijd de oorzaak geweest van een epidemie.
Het advies is dan ook om wanneer u over koperen of loden buizen beschikt ‘s ochtends vroeg het water even te laten doorstromen voordat u er koffie maar liever thee van zet. Voor een watertank is het enige advies deze schoon te maken en te verplaatsen naar een stralingsvrij zone in uw huis of bedrijf.

Drinkt u nooit leidingwater maar altijd bronwater dan is dit gevaar afhankelijk van het door de fabrikant gehanteerde fabricage proces veel minder. Jammer genoeg krijgen de meeste mineraal- en bronwatertjes tijdens het lopende metalen band transport en bottelarij nog een aardige elektromagnetische en elektrische klap mee waardoor het o zo gezonde bronwater in luttele seconden vervuild. Naast deze gevaren is het natuurlijk altijd zaak dat de fabrikant van mineraal-en bronwater geen chemische oplossings- of ontsmettingsmiddelen gebruikt in zijn fabricage proces.

Het voordeel van ons gewone leidingwater is trouwens dat het behalve in de nacht constant in beweging is. We hebben al gezien hoe belangrijk dit is omdat energie en informatie bestaat uit verdichte fotonen, atomen en elektronen waarbij de snelheid of beweging voor extra energie zorgt die u lichaam weer kan opnemen. Een waterval of draaikolk (vortex) zijn door hun beweging (implosie en explosie) de ultieme vormen van levend water met een zeer hoge graad van energie (o.a. 3D ionen) die niet alleen het water maar ook de lucht verfrissen. Van een stilstaand beekje weten we allemaal dat het water steeds meer gaat stinken en het leven langzamerhand uitsterft door gebrek aan zuurstof, vermenigvuldiging van ongewenste micro-organismen en opeenstapeling van zware metalen en chemische middelen.

Beweging zorgt dus voor de opname van extra en de afvoer van een teveel aan energie om hierdoor het eeuwige zoeken van uw lichaam naar evenwicht te herstellen. In de huidige (levend) water cultus wordt op dit moment echter teveel de aandacht gevestigd op rechtsdraaiend ofwel energie concentrerend (implosie) water terwijl het linksdraaiende ofwel energie afvoerende (explosie) water slecht voor uw gezondheid zou zijn. In de gepolariseerde natuur (buiten de eenheid dus) zijn + en – echter allebei tegelijkertijd positief/negatief en gaat het alleen maar om het feit of deze + en – evenwichtig gebruik worden en in evenwicht blijven. De gebruiker (U) bepaald immers altijd of iets onevenwichtig (positief/negatief) of evenwichtig gebruikt wordt en niet het object, ervaring etc. zelf. Wanneer je dus te positief geladen bent is het nodig om je te ontladen en vice versa.

Negatief is alleen maar de toestand waarin het evenwicht verstoord is richting de + of - kant. Hoewel in de meeste gevallen rechtsdraaiend water de voorkeur geniet boven linksdraaiend water (omdat er nog maar zo weinig van is) is het vaak zo dat wanneer je te lang in een zwaar geladen elektromagnetische, elektrische omgeving hebt gezeten (overpotentierings gevaar bij PC, TV en GSM gebruik) het verstandig is dit teveel aan onnatuurlijke energie af te voeren. Dit doe je dan niet door ook nog eens implosief water te drinken maar door een (koude) douche te nemen waardoor het teveel aan onnatuurlijke energie en informatie snel afgevoerd wordt. Hierna neem je pas een glaasje met het natuurlijke energie verrijkende water. Iedere wetenschapper en pionier op het gebied van polariteit, bandbreedte frequenties, vortexen en elektromagnetische velden weet dat een douche na het oplossen van zijn onverwerkte verleden en 27 geestelijke stress veroorzakers zijn beste vriend is wanneer er weer eens een experiment uit de hand is gelopen waardoor er teveel straling is vrijgekomen.

Voor de volledigheid vermelden we ook nog even de uitlaatgassen van ons verkeer. Hoewel het lood nu zo goed al verbannen is, blijft er een grote uitstoot van zware metalen en andere chemische producten bestaan die levensgevaarlijk voor uw fysieke gezondheid zijn omdat tegenwoordig bijna iedereen wel 1-2 uurtjes per dag in de auto zit. We vergeten hierbij nog maar even voor het gemak de vervuiling van ons asfalt welke nog te vaak gebruikt wordt als chemische vuilnisstortplaats voor zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Voor schepen die dit doen bestaat een zeer geavanceerd detectie en opsporingssysteem. Voor auto’s bussen en vrachtwagens is de wet- en regelgeving nog ver te zoeken. Iedere keer wanneer het verkeer over dit afval heen raast wordt het weer losgemaakt en komt vrijelijk uw auto binnen via de LUCHTVERVERSING maar zelf liever LUCHTVERVUILER? Waarom hebben we niet zoals in Zweden de mogelijkheid om onze auto’s met een standaard luchtfilter uit te rusten.

Behalve dat opeenhopingen van zware metalen voor allerlei ontstekingen en allergie kunnen zorgen neemt ook het gewicht en verstoring van uw cellen toe. Zware metalen kunnen dus net zoals allerlei chemicaliŽn en andere ongewenste stoffen zorgen voor een toename van uw lichaamsgewicht dus verdichting van uw lichaam. Deze verdichtingen resulteren middels de bekende metalen c.q. zoutpilaren op hun beurt weer in gezwellen (kanker), verstoppingen (hart en vaatziekten) en ontstekingen (reuma). Hier komt nog bij dat chemicaliŽn en de oplosmiddelen die virussen, bacteriŽn, schimmels en parasieten uitscheiden voor corrosie ofwel roestvorming kunnen zorgen. Binnen uw cellen ontstaan dus ook nog eens chemische reacties die het evenwicht in uw cellen nog verder verstoren.

[Bron: we gaan weer naar huis]


Ebook - How to Avoid Toxic Metals and Clear Them from the Body

What’s wrong when people follow Dr. Weston A. Price’s dietary principles but still suffer from significant health problems? Why do so many people try to eat good fats but find they cannot digest them? What is the reason for digestive distress and dysbiosis despite taking high-quality probiotics and consuming cultured foods and broth? Why are some babies sickly even when the parents eat a nourishing diet prior to conception and throughout pregnancy and lactation? The answer may be toxic metals.

http://mercola.fileburst.com/PDF/ToxicMetals.pdf


 

Terug naar het hoofdmenu 

 

Thema sites
Glycemische index
Plaatsnaam
Romantiek
Spijsvertering
Vindplaats
Winkelen
Zoekgids

 


View My Stats