100% fruitreep en voeding


logo.jpg (7231 bytes)

Google

Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

 

 

Update 1.1.2008

Helaas moet ik u berichten dat we gestopt zijn met de verkoop van de fruitrepen, de laatste voorraad geven we deze maand kado aan onze klanten omdat de voorraad bijna op is. Gezien de hoge kosten mbt transport en alle douane kosten zijn we gestopt met de inkoop van deze gezonde repen. Voedingscentrum en de scholen waren niet geinteresseerd en promoten liever ongezonde repen bomvol chemische suikers en geharde vetten.

Maar een andere site biedt een gezond alternatief voor onze fruitrepen en ik heb zelf al een klein voorraadje ingeslagen van deze rawfood repen (bes/chocolade). Met onderstaande link krijg je ook nog eens 10 euro korting op je eerste order, dus 36 repen voor slechts 17 euro ipv 27 euro.

Kijk zelf maar.....

http://www.vitamins.nl/fruitreepjes.htm

Ron


100% fruitreep zonder toevoegingen dus pure repen

fruitbar.jpg (78258 bytes)

De Amerikaanse overheid (afdeling landbouw) heeft een produktie methode ontwikkeld om van 100% fruit repen te maken die met name interessant zijn voor ouders met jonge kinderen.

De voordelen van deze repen:

  • Geen toevoegingen
  • Geen toegevoegde suiker
  • Geen conserveer stoffen, smaakstoffen of kleurstoffen
  • Geen vet

Deze reep is ontwikkeld om kinderen meer fruit te laten eten ipv dikmakend snoepgoed. Een reep komt qua voedingstoffen overeen met 2 stuks fruit.

Er bestaan repen op appel en peer basis. Ook zijn er varianten waar bessen aan toegevoegd zijn.

De verkoopprijs in Europa zijn tussen de 1 euro en 1.25 gaan liggen afhankelijk van evt transportkosten en heffingen.

Ik ben nu bezig om 5000 stuks te laten overvliegen om te kijken of Nederlanders een alternatief willen voor ongezond snoepgoed dat uit 100% fruit bestaat. Ik zal proberen om ook de detailhandel te interesseren maar dit zal een lang proces worden.....

Ben je geinteresseerd in deze repen laat het dan even horen en ik houd je
op de hoogte van de ontwikkelingen

Email: ugamedia@wirehub.nl

Mijn doel is om meer gezonde produkten naar Nederland te halen waaronder ook produkten op Stevia basis.

Deze Amerikaanse repen zijn 40 gram per stuk. Ik weet dat er een Canadese fruitreep is maar die is slechts 20 gram en kost iets van 80 eurocent per stuk. Dus betaalt u maar iets meer voor de dubbele hoeveelheid.

Ron


Update: 30.6.2006

100% fruitrepen zijn gearriveerd !!

Na bijna 3 maanden wachten en veel tegenslag, extra dounane papierwerk is het gelukt. Ik heb zojuist de 100% fruitrepen ontvangen.

 

Update: 21.5.2006

Ik krijg een beetje het gevoel dat er een vloek op de eerste zending repen rust, bleek mijn order pas half mei te verstuurd te zijn uit Houston en zou die dan eindelijk op 22.6 bij mij binnenkomen krijg ik bericht dat de douane de zending wil controleren. Omdat het puur gedroogd fruit betreft (vinding van de Amerikaanse overheid) verwacht ik geen problemen maar zal weer de nodige vertraging opleveren.... wordt vervolgd dus. Repen staan nu dus in een opslag in de Rotterdamse haven.

Update: 8.4.2006

Ik heb zojuist de repen besteld en betaald. Ze gaan maandag naar het transportbedrijf toe en dan op de boot. Ik verwacht ze met 4-5 weken in Nederland te hebben. Dus nog even wachten. Een deel van de eerste voorraad is al gereserveerd voor bestaande klanten dus die krijgen voorrang op nieuwe klanten. Wordt vervolgd.....

Update: 6.4.2006

Zoals het er nu uitziet gaat het lukken om de repen naar Nederland te halen. Aan de hand van het vermoedelijke douanetarief dat normaal geldt voor gedroogd fruit heb ik voorlopige prijzen (onder voorbehoud) gemaakt.

Mix van repen (appel en peer)

Aantal Prijs per reep Totaal prijs
10 stuks 1,25 12,50
50 stuks 1,00 50,00
100 stuks 0,90 90,00

De produktie van de repen duurt 4 weken en transport 1-2 weken dus ik denk dat ik half mei de repen in huis kan hebben. Ik werk op "first come first serve base", dus mensen die reserveren krijgen voorrang want eerste voorraad zal beperkt zijn.

De genoemde prijzen zijn incl verzendkosten en btw. Als u de repen afhaalt wordt de porto in mindering gebracht.


 

 


 


View My Stats