logo.jpg (7231 bytes)

Google

Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

 

U bent niet ziek - u heeft dorst !


Dit boek is een echte eyeopener voor miljoenen mensen in de VS geweest. Terwijl water voldoende voorhanden is negeren we het belangrijkste medicijn voor vele kwalen en kiezen we voor surrogaat drankjes die juist vocht afdrijven (alcohol, koffie, thee en cola) waardoor me ons lichaam nog verder uitdrogen. Bloeddruk gaat omhoog, cholesterol gaat omhoog omdat onze lichaam smacht naar voldoende aanvoer van water. Geen arts die je het vertelt en compleet genegeerd door het door big pharma gemanipuleerde medische bolwerk dat zijn heil blijft zoeken in lever/nier slopende symptoombestrijdende chemische gifstoffen.

Waarom? Ons lichaam bestaat voor 75% uit water en dit heeft een reden. Samen met zout zorgt water voor allerlei processen in het lichaam, transporteert de voedingsstoffen, beschermt de darmen tegen zuren uit de maag, beschermt de hersenen, beschermt je zenuwgestel, zorgt voor afvoer van de afvalstoffen en is cruciaal voor de hersenen. Goed voorbeeld van watertekort is allergie, door tekort aan water stijgt het histamine niveau in het lichaam. De dokter geeft je dan anti-histamine middelen met nadelen op termijn maar informeert niet naar je waterinname. Ook zoutarm eten werkt averrechts want je lichaam heeft 3 gram per dag nodig, is ook een natuurlijke anti-histamine.

Ook een duidelijke waarschuwing voor kunstmatig suikers die geen caloriŽn bevatten. Het lichaam proeft zoet en stelt zich dan in op energie inname die uitblijft. Dit proces kan tot 90 minuten duren en zorgen voor aanhoudende eetlust omdat allerlei processen door de zoet smaak worden getriggerd maar niet worden bevredigd. Light produkten werken dus averrechts, ze bevatten geen caloriŽn maar jagen juist je eetlust aan.

Voor mij is dit water onderwerp het belangrijkste onderwerp op mijn sites. Lees het boek, een absolute must voor een gezond leven. Het goedkoopste medicijn koopt gewoon uit de kraan en zee. Kost bijna niets.

Drink per 10 kilo gewicht minimaal 1/3 liter water. Drink 30 min voor de maaltijd en voor en na de nacht 2 glazen schoon water en veel chronische klachten zullen verdwijnen. Wat heb je te verliezen?

http://www.waterisvoeding.nl/

 

Een stukje uit het boek:

'Mijn onderzoek legde bloot dat onopzettelijke uitdroging stress produceert, alsmede chronische pijnen en vele degeneratieve ziekten. Een droge mond is niet het enige signaal van uitdroging en het is zonder meer verkeerd om met drinken te wachten tot u dorst krijgt. De geneeskunde heeft zijn begrip gebaseerd op de opvatting dat de vaste stoffen in het bloed alle functies in het lichaam reguleren. Ik heb op moleculair niveau wetenschappelijk aangetoond dat het het water is dat alle functies in het lichaam reguleert, inclusief de functies van de vaste stoffen. 75% van onze lichamen bestaat uit water. De hersenen bestaan voor 85% uit water. Het is het water dat de vaste stoffen van energie voorziet en activeert. Als u onvoldoende water inneemt, zullen enkele functies van het lichaam daaronder gaan lijden. Uitdroging veroorzaakt systeemstoornissen. Als ik het woord 'watertherapie' gebruik, heb ik het over het genezen van uitdroging met water.'

http://www.watercure.com/

Lees over (Engelstalig)

Verkrijgbaar in het Nederlands:

waterboek.gif (13097 bytes)

Uw lichaam hunkert naar water' (ISBN: 978-90-808265-3-3, 2e druk)

 

Vertel ons wat er met je klachten is gebeurt nadat je je waterinname naar 2-3 liter per dag hebt verhoogd dan kunnen we deze doorgeven aan anderen met dezelfde klachten en zo meer mensen bewust maken over deze verborgen uitdroging die zich uit in allerlei chronische klachten.

Email je ervaringen naar: ugamedia@wirehub.nl

 

Voor ervaringen in de VS kijk eens hier:
http://www.watercure2.org/


Main stream media liegen over water - JUNK SCIENCE !

Ik was zeer verrast dat ook de Nederlandse media zo kortzichtig zijn mbt water. We bestaan voor een groot gedeelte uit water en dan zo'n aandacht voor een studie over water, ieder normaal denkend mens moet toch snappen hoe belangrijk water is voor ons lichaam....

Ron

 

Mike Adams reageert vanuit de VS als volgt:

As proof that mainstream health information continutes to become increasingly detached from reality, the mainstream media (MSM) has launched a new wave of misinformation designed to discredit the health benefits of drinking water! This latest wave of attempts to discredit water comes from -- no surprise -- the Journal of the American Society of Nephrology. Nephrology means "the study of kidneys," for all the non-medical folks reading this, and the aforementioned journal caters to medical professionals who earn their living from kidney problems caused by dehydration! Thus, this campaign to tell people to stop drinking water is a fantastic way to boost kidney problems (including kidney stones) and generate more repeat business for kidney specialists.

http://www.naturalnews.com/022942.html


Drink voldoende water en voorkom veel chronische klachten !

Download een gratis water agenda

http://www.fonteine.com/waterinname.xls (Spreadsheet)
http://www.fonteine.com/waterinname.htm


TV - De waterkuur

Find out how one man says water can cure everything from diabetes to cancer. Bob Butts is on a crusade to spread the word about the water cure.

http://pahomepage.com/content/fulltext/?cid=17498


Water - Paradijsvogel

Het drinken van water is om allerlei redenen een zeer goede gewoonte. Minimaal 2 liter per dag is geen overbodige luxe. Water is goed voor de spijsvertering omdat het meewerkt aan de in- en uitvoer van allerlei substanties. Ook zorgt water voor de warmteregulatie van het lichaam. Bij warm weer of in de sauna gaat men zweten en zo doet het lichaam zijn werk om de temperatuur zo constant mogelijk te houden.

Water neemt dus warmte op en omdat men zweet wordt het water weer afgevoerd en vindt er verkoeling plaats. Ook de nieren hebben water nodig om het bloed te filteren en de afvalstoffen af te voeren. Als men dus te weinig water drinkt en de nieren daardoor hun werk niet goed kunnen doen, zal het gevolg zijn dat schadelijke afvalstoffen in de lever worden opgeslagen. Het gevolg is weer dat de lever minder zal gaan functioneren.

http://www.paradijsvogel.nl/aqua.htm


Toen ik water ben gaan drinken

Ik voel mij geroepen om hier iets te schrijven omdat ik een enorme verandering heb waargenomen sinds ik meer water ben gaan drinken. Vorig jaar augustus ging ik naar een natuurdokter omdat ik regelmatig keelontsteking had en mij in het algemeen slap en futloos voelde. Naast dat ik medicijnen voor mijn keel kreeg wees zij mij op het belang van genoeg water drinken.

Ze legde uit dat het heel ongezond is om zo weinig te drinken als ik deed. Ik sta voor de klas, en er waren regelmatig dagen dat ik mij rond 15.30 uur realiseerde dat ik de hele dag slechts 2 koppen koffie had gedronken. En het aller vreemdste was eigenlijk dat ik nooit DORST had! Mijn lichaam vroeg ook niet om vocht/water.

De natuurdokter vertelde me dat juist als je te weinig drinkt je geen dorst ervaart, omdat je lichaam al het vocht dat er is vasthoudt. Ik had vaak hoofdpijn, ik slikte zo'n 50 ibuprofen tabletten in de drie maanden. Dat is meer dan 1 in de 2 dagen. Gelukkig heb ik nooit last van mijn maag gehad...Mijn grootste weerstand om meer water te gaan drinken was: "Dan moet ik zo vaak naar het toilet en dat is zo lastig" Nu ik het opschrijf schaam ik mij hier bijna voor, dat ik zoiets triviaals als 'geen zin om naar het toilet te gaan' boven mijn gezondheid stelde. Ik wou geen mens zijn zoals ik bedoeld ben te zijn.

Gelukkig heb ik het advies om twee en een halve liter water per dag te gaan drinken wel kunnen aanmenen (per 25kg lichaamsgewicht 1 liter water of kruidenthee). Ik voel mij nu in het algemeen veel beter dan voorheen. Fitter. Na een paar maanden realiseerde ik mij ineens dat ik nog niet ťťn ibuprofennetje had ingenomen! Ik heb gewoon bijna nooit meer hoofdpijn. Ik heb ook gemerkt dat het drinken van genoeg water een effect heeft op mijn eetlust; mijn behoefte aan goede voeding is groter, en de fut om dat klaar te maken heb ik ook meer. Daarnaast kun je ook beter proeven, hoe lekker een vrucht kan smaken maar ook hoe zoet en chemisch een koek of gebakje soms kan zijn.

Ik mijn bewustwordingsproces hierover heeft de zin van dr. F. Batmanghelidj steeds door mijn hoofd gespeeld: "Mevrouw u bent niet ziek, u heeft DORST!" Ik wens iedereen toe dat hij/zij zich bewust wordt van het belang van water drinken, en dan ook in actie komt. Een Indiaase wijsheid:

Beter dan
de onwetenden zijn zij die boeken lezen;
beter dan deze zijn zij
die het gelezene onthouden;
nog beter zijn zij die het begrijpen;
de allerbeste zijn zij die aan het werk gaan.

Succes!
Anna


Drink na het eten geen koud water

This is a very good article. Not only about the warm water after your meal, but about heart attacks. The Chinese and Japanese drink hot tea with their meals, not cold water, maybe it is time we adopt their drinking habit while eating. For those who like to drink cold water, this article is applicable to you. It is nice to have a cup of cold drink after a meal. However, the cold water will solidify the oily stuff that you have just consumed. It will slow down the digestion. Once this "sludge" reacts with the acid, it will break down and be absorbed by the intestine faster than the solid food. It will line the intestine. Very soon, this will turn into fats and lead to cancer. It is best to drink hot soup or warm water after a meal.


 

 

Thema's

Het hoofdmenu
Nieuws
Mijn weblog
Zoek op onderwerp


100% Fruitreep
Acerola superbes
Acne
Adhd
Afname van mineralen
Afvallen
Afvallen 2
Allergie
Alzheimer - Dementie
Amalgaam
Antikanker dieet
Anti-oxydanten
Anti-oxydanten top20
Artritis
Artrose
Aspartaam
Astma
Autisme
Boeken gezondheid
Borstkanker
Borstvoeding
Broccoli
Candida
ChemicaliŽn
Cholesterol
Cholesterol mythe
Chlorella
Co-enzym Q10
Daglichtlampen
Darmkanker
Depressie
De ziekte ME
Dieet & afvallen
Doodmoe ?
Eczeem
Ei hoort er wel bij
Elektroallergie
E621 - Vetsin
Farmacie
Fatale vetten
Fluor
Fructose
Fructose intolerantie
Geharde oliŽn
Gehydrolyseerd eiwit
Gezond eten 1
Gezond eten 2
Gezonde vetten
Goede boeken
Goed voor hart/bloedvaten?
Groente Top 10
Griep
Griep - verkoudheid
Groene thee
GSM / DECT ellende
Hart
Hoge bloeddruk
Hooikoorts
Huidproblemen
Kanker
Keelontsteking

Kefir

Koffie & caffeÔne
Koolhydraten
Lichttherapie
LuteÔne
Magnetron
Melk sprookje
ME (CVS)
ME en CGT

Migraine
Multiple sclerose

Nachtwerk
Olijfolie
Olijfolie 2
Omega 3
Omega 3 werking
Omega 6
Ontstekingen/infecties
Onsterfelijkheid
Osteoporose
Overgewicht waarom?
Prostaatkanker
Roken
SC darm Dieet
Schijf van vijf
Selenium

Slaapproblemen
Smaak maakt dik ?
Soja gezond?
Spiritualiteit
Spirulina Zee alg
Statines
Statines II
Stevia
Stoelgang
Stress
Suiker = gif
Suikerziekte
Superalgen
Tarwegras
Tarwekiembrood

Tarwekiem olie
Tomaat
Transvetzuren
Umts problemen
Vermoeidheid
Vervuiling
Verzuring
Vetarm = slecht
Vitamine C
Vitamine C dossier
Vitamine D

Voeding bij kanker
Voedingscentrum
Voedingsindustrie
Waarom ziek?
Water = levenskracht
Zink
Zoet maar dodelijk
Zonlicht = noodzaak !
Zuurdesem
Zware metalen
Meer..... 


View My Stats