chlorella algen - gezonde voeding - het geheim om af te vallen en een betere weerstand te krijgen


logo.jpg (7231 bytes)

Google
Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

Voedingsmiddelen intoleranties


ImuPro 300 bloedonderzoek

Waarom gezonde voeding ziek kan maken?
Melk is een gezond levensmiddel - maar niet voor iedereen. Wat voor velen een ideale calciumleverancier is, betekent het voor andere gezondheidsklachten. De door de Italiaanse restaurants ook bij ons bekend geworden ruccola-salade bevat weliswaar belangrijke levensbouwstenen, ze kan echter problemen opleveren. Wie zou op het idee komen, dat gist in brood tot overgevoeligheid leidt en zuurdesem het enige alternatief is?

Zo eenvoudig als met de uitspraak van de filosoof Ludwig Feuerbach „Der Mensch ist, was er isst", is het echter niet. Ook wie de goede van de slechte tomaten kan onderscheiden, kan plotseling constateren, dat deze groente niet op zijn voedingslijst hoort te staan. Schuld daaraan zijn de voedingsmiddelenintoleranties. De voedingstoffen die niet verdragen worden, roepen in het lichaam immuunreacties op, die uiteindelijk tot chronische klachten kunnen leiden.

Hoe werkt ImuPro 300?
o Voedingsmiddelenintoleranties kunnen jarenlang gezondheid en welzijn beinvloeden
omdat het immuunsysteem hierop reageert.

o De bloedtest ontdekt voor welke voedingsmiddelen een overgevoeligheid (intolerantie) bestaat.

o Vervolgens wordt in de praktijk wat bloed afgenomen, dat in een gespecialiseerd laboratorium wordt getest.

o Daarna ontvangt u als patiŽnt een persoonlijk testresultaat met een individueel opgesteld voedingsschema.

o Het voedingspatroon veranderen is eenvoudig: de voedingsmiddelen waarvoor u overgevoelig bent laat u weg.

o Het immuunsysteem wordt minder belast, de chronische klachten verbeteren aanzienlijk of verdwijnen zelfs volkomen.

o Uit een studie is gebleken: 400 patiŽnten zijn in 8 weken gemiddeld 7 kg afgevallen. De succespercentages bij chronische ziektebeelden liggen
tussen 50 en 80%.

Hoe ontstaan voedingsmiddelen-intoleranties?
Het immuunsysteem is een belangrijk systeem. Het verhindert infecties die door bacteriŽn, virussen, schimmels of parasieten kunnen ontstaan. Bij intoleranties
ziet het anders uit: het lichaam antwoord op een vreemde substantie met een afweer reactie. Dit gebeurt in het geval van een overgevoeligheid ook bij de (in normale gevallen) ongevaarlijke voedingsmiddelen. Uiteindelijk wordt deze afweerreactie chronisch en beÔnvloedt de gezondheid en het welbevinden.
Recentelijk worden door wetenschappers de voedingsmiddelintoleranties in verband gebracht met verschillende ziekten zoals:

o Overgewicht en adipositas (zeer sterk overgewicht)
o Chronisch vermoeidheids syndroom
o Diabetes mellitus type II
o Fibromyalgie
o Rheumatische klachten
o Gewrichtsklachten
o Huidziekten zoals neurodermitis en dauwworm
o Chronische maag-darm klachten

Hoe helpt ImuPro 300?
Het verraderlijke aan voedingsmiddelenintoleranties: ze worden vaak een leven lang niet herkend. Lichamelijke problemen treden immers pas na 8 tot 72 uur op, nadat
een bepaald voedingsmiddel verteerd werd. Het kan dus gebeuren, dat maag- en darmproblemen zich pas op vrijdag openbaren, hoewel de appel al op woensdag gegeten werd. Hier wordt ImuPro 300 ingezet: Met deze bloedtest stelt de arts voor elke individuele patiŽnt vast, of overgevoeligheden bestaan. Hierbij worden met ca. 270 analysen de verschillende voedingsmiddelen en conserveringsstoffen getest - ditis tot dusver in Nederland uniek. De resultaten worden zo samengesteld, dat elke patiŽnt ZIJN persoonlijk "ImmuunProfiel" krijgt. ImuPro 300 is een woordcombinatie van "Immuun", "Profiel" en ongeveer het aantal onderzochte voedingsmiddelen. Hoe gaat het daarna verder? Heel eenvoudig - Men laat de levensmiddelen waarvoor men overgevoelig is gewoon weg. Doe de test! Laat U zich verrassen, hoe Uw persoonlijk voedingsprofiel er uitziet. Maakt U zich geen zorgen om het verlies van melk als calcium leverancier. Ook yoghurt of broccoli zijn een goed alternatief.

De aanbevelingen van voedingswetenschappers, zeer afwisselend te eten, veel groenten en rijkelijk vloeistof te gebruiken en dat met veel beweging aan te vullen,
zijn weliswaar algemeen geldig, ze zijn echter vaak niet toereikend om het gewenste doel te bereiken. Met ImuPro 300 kunnen deze tips op ieder individu en aan de individuele behoeften aangepast worden. Want: wie aanvullend aan het algemene advies de niet verdraagzame voedingsmiddelen weg laat, zal zich verwonderen hoe snel hij weer van het leven geniet, zich algemeen goed voelt en de in lange tijd opgebouwde lichamelijke klachten weer in zijn greep krijgt.

Laboratorium Pro Health bv
Schoutlaan 4A
6002 EA
Weert
Telefoon 00 31 495 / 545 000
Internet: www.prohealth.nl


 

 

Terug naar het hoofdmenu 

 

 


View My Stats