Vage klachten = psychologisch


logo.jpg (7231 bytes)

Google

Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

 

Vage klachten = psychologisch


Als de dokter of de specialist het niet meer weet in Nederland dan blijft er nog één optie over: de diagnose dat het tussen de oren moeten zitten. Dit is tekenend voor het gebrek aan kennis op gebied van voeding en de gezondheid. Dat er vaker meer aan de hand is dan dat er door gebrek aan kennis gewoon niet gevonden wordt zorgt er voor dat steeds meer mensen een alternatieve route gaan bewandelen en hun eigen zoektocht beginnen.

Zat het bij jou ook tussen de oren en heb je de echte oorzaak kunnen vinden deel dan je verhaal met de lezers van deze site. Met je verhaal kun je misschien anderen een zetje in de goede richting geven. De reguliere medici zitten vast in een dwangbuis van medische  protocollen en wijzen systematisch kennis af uit andere geneeswijzen. Duizenden jaren kennis (bijv de Chinese geneeskunde) worden zo van tafel geveegd, nieuwe methodes zoals NES, MSAS die veel vertellen over de meridianen, tekorten, energie in de organen, mineraal tekorten worden kortzichtig afgedaan als kwakzalverij.

Het lijkt veel op de tijd van de Spaanse inquisitie en de jaren vijftig in Amerika waar andersdenkenden als gevaar voor de samenleving werden gezien en werden verketterd.

Zat jouw probleem ook tussen de oren en heb je zelf de echte oorzaak gevonden email mij dan even: ugamedia@wirehub.nl

Deel je verhaal en kennis met anderen !

Ron


Vage klachten = psychologisch volgens VU medisch centrum

Mooi voorbeeld van hoe de reguliere sector met vage klachten omgaat. Eerst dit bericht:

VU opent kliniek voor vage klachten
http://www.volkskrant.nl/binnenland/article493064.ece/
VU_opent_kliniek_voor_vage_klachten

En dan deze: http://www.vumc.nl/zorg/nieuws/654332/

Gaat het gewoon om een polikliniek psychiatrie:

In deze polikliniek psychiatrie worden behandelmethoden gehanteerd die gebaseerd zijn op  evidence-based-medicine (door middel van onderzoek bewezen succesvol te zijn). Homeopathische  middelen en of andere alternatieve geneeswijzen vallen niet binnen deze behandelmethoden. Nog wat wondermiddeltjes uit de big pharma koker erbij en iedereen inclusief de antikwakjes weer happy toch? Alleen lullig voor iemand die bijvoorbeeld blootgesteld is aan bepaalde schimmels, chemische stoffen die niet zo 1,2,3 aan te tonen zijn door deze "specialisten", zit het gewoon ook weer tussen de oren toch? Vroeger kon je ook niet ziek worden door melk en tarwe, zat ook gewoon tussen je oren.

Ron


 

 


 


View My Stats