logo.jpg (7231 bytes)

Google

Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

 

SRG energiegenerator


Marjan Reuvers tipte mij over deze vinding en Mike Donkers vertaalde de tekst die op een forum te lezen was hierover. Omdat milieu heel direkt met onze gezondheid te maken heeft wil ik dit soort onderwerpen opnemen op de site.

Zelf heb ik nooit geloofd in het feit dat er geen echte alternatieven zijn voor benzine en olie. Ik geloof meer in een spel van machtige mensen die de controle over de energie markt willen behouden en dat lukt niet als de consument onafhankelijk wordt mbt zijn energie behoefte. Dus ze laten liever de natuur (incl Noordpool) naar de bliksem gaan dan hun controle over de humane melkkoe kwijt te raken. Ze zijn hun controle over informatie (de media) door internet ook al kwijt geraakt en ook de macht die vroeger door de kerk werd uitgeoefend is afgebrokkeld.

En nu is het volgende bolwerk aan de beurt, dacht je nu echt dat er niet al lang alternatieven zijn voor olie/benzine etc naast gebruik van zon, water en wind? Onderstaand verhaal is erg interessant. Het wordt tijd dat we niet langer een energie melkkoe zijn en voor alternatieven kunnen kiezen. Overheden en industrie zijn altijd 2 handen op 1 buik geweest en economie gaat altijd voor milieu en onze gezondheid dus zal de burger meer druk richting Brussel moeten gaan uitoefenen. Laat Europa dan maar eens de pionier spelen en laten zien dat de olieboeren niet meer de wereld regeren.

Onder dit artikel staan links die ik van de uitvinder heb ontvangen. Feedback blijft welkom, misschien dat de media dit eens serieus willen gaan bekijken.

Ron 

Presentatie (vrij technisch)
http://www.potomacenergyprojects.com/proposal.ppt



De energiegenerator (de SRG)

Ik werk samen met een team dat slechts maanden verwijderd is van een volledige energiegenerator (de SRG) die werkt op basis van het principe van magnetische vloeibeweging, fotonwetenschap en supergeleiding. Het is relatief goedkoop om te vervaardigen, op schaal te brengen en zuigt ook nog kooldioxide uit de lucht. Het is ideaal voor de ruimtevaart omdat het in een zeer koude staat moet zijn om te werken en gaat enkele honderden jaren mee. Hier op aarde wordt het koel gehouden met vloeibare stikstof. De kleinste versie – de grootte van een volwassen hand – produceert 10 tot 15 kilowatt aan energie. Genoeg voor twee tot drie huishoudens. En de noodzaak voor een ontstekingsmotor verdwijnt ook omdat een auto er op kan lopen.

Coventionele natuurwetenschappers worden blind van woede als je dergelijke projecten ook maar bespreekbaar maakt (dat heb ik aan den lijve ondervonden). In de VS is er in ieder geval geen geld beschikbaar voor het onderzoek en ontwikkeling van zulke projecten, hoewel er bakken met geld aanwezig zijn als eenmaal het zware werk is gedaan en er een prototype is. Ik werk op dit vlak, verkondig de noodzaak voor een schoon energiebeleid in de wereld en ik zie alles wat op dit gebied uitkomt. De SRG was het eerste waarover ik onmiddellijk instinctief enthousiast over was. Dit gaat werken. Dit snijdt hout.

En toen ik het liet zien aan mensen die normaal geld uitgeven aan van alles en nog wat, zeiden ze plotseling dat dit project TE VEEL RISICO’S met zich meebracht. Ik zei, “Jullie spenderen 900 miljoen en een magere 100.000 is te veel risico?!” Ze keken een beetje schaapachtig en bang en knikten ja, terwijl hun wetenschappelijk adviseur woedend naar de grond staarde. Ik zei, “We zijn over het keerpunt heen en de toekomst van het menselijk ras, om maar te zwijgen over alle ander leven op deze planeet, is een tikkende tijdbom en dit is TE RISICOVOL?!” “JA,” was het antwoord.

Toen besefte ik dat het meer dan waar was – dit is de grootste bedreiging voor de status quo en de kleine elite van diegenen die het geld beheren en beheersen. Het is niet divergerend zoals zonneenergie (hoewel zonneenergie ongelooflijke vorderingen maakt, nu dat we geen silica (silicon dioxide) meer nodig hebben en met behulp van nanotechnologie kunnen printen en kopieŽren en met behulp van zonneenergie stoffen en behang etc. kunnen maken) of windenergie of de nepperij die biobrandstof heet…

De SRG betekent een grootscheepse verschuiving. Het vertegenwoordigt een systeem als een rooster. Plug het eenvoudigweg in het bestaande electriciteitsnetwerk van je huis en je kunt aan de gang. Je hebt geen energieleverancier meer nodig. Je bent zelfstandig! En de manier waarop het werkt heeft met fotons te maken, die natuurlijk in een hogere frequentie samenwerken met ‘moeder natuur’ om dit mogelijk te maken.   

Lees over de SRG op www.potomacenergyprojects.com en maak hiervan deel uit als je wilt.

In vrede,
   

Nora


Het Sines Reluctance Generator (SRG) Concept

Al honderden jaren worstelt de mens met energieomzetting en moeder natuur. Moeder natuur is de bron van onze voortgang. Pas in de laatste twee decennia is een nieuwe mogelijkheid echt goed in beeld gekomen. Het SRG-concept brengt een breed scala aan complexe wetenschappelijke principes samen in ťťn apparaat. Het apparaat werkt volgens het principe van geluid, bewezen principes die middels duizenden technische verhandelingen geschreven door wetenschappers uit de hele wereld gestaafd worden. Deze wetenschappelijke principes worden gecombineerd om een bruikbaar apparaat te creŽren waarmee electrische energie opgewekt kan worden zonder de ongewenste afvalproducten.

De wetenschappelijke principes van de SRG maken gebruik van een van de oerprincipes van moeder natuur, namelijk de atomische elastische krachten die worden omgezet in bruikbare energie, te weten electrische stroom om onze fabrieken en huizen, auto's en andere transportmiddelen van energie te voorzien. Dit is een volledig nieuwe en opwindende manier om samen te werken met moeder natuur en onze biosfeer intact te houden terwijl de mens tegelijkertijd op deze planeet blijft voortgroeien.

Meer informatie: http://www.fonteine.com/srg.pdf


Stikstofenergie

Stikstofgas kun je overal in de atmosfeer van de aarde aantreffen. Lucht bestaat voornamelijk uit twee gassen: stikstof (78%) en zuurstof (21%) en minder dan 1% andere gassen. Stikstof heeft veel kritische functies in onze levens zonder dat velen van ons precies weten waarom of hoe. Stikstofgas wordt vaak over het hoofd gezien als een waardevolle manier om de kwaliteit van ons leven te verbeteren. Maar de technologie is de laatste twintig jaar dusdanig verbeterd dat stikstof een kritische rol kan gaan vervullen op manieren die het leven van ieder mens op aarde kunnen veranderen. Stikstof zal een kritische rol spelen in de alternatieve energie-economie terwijl ze milieuvervuiling zal doen verminderen.

De mens heeft geleerd een eindeloze lijst van producten te vervaardigen en gebruiken maar heeft nog steeds moeite om met dat ene goed waaraan hij het meest behoefte heeft (te weten energie) deze kostbare apparaten en instrumenten van stroom te voorzien: lichten, auto's, koelkasten, TV's, etc. Nieuws over de meeste high-tech doorbraken wordt via de media en wetenschappelijke vakbladen gebracht, maar slechts weinig mensen hebben nieuwe manieren bedacht om deze nieuwe technologieŽn te gebruiken. Wetenschappers zijn altijd op zoek naar manieren om onze levens te verbeteren door onderzoek en ontwikkeling.

Als deze nieuwe technologie ontwikkeld door Potomac Energy Projects wereldwijd in gebruik zou worden genomen, dan kunnen we de noodzaak voor energie-oorlogen binnen tien jaar wegnemen. Elke persoon op aarde zal een ingang naar voorspoed in de wereldeconomie met volledige toegang naar electrische energie hebben en een middel om het te produceren met gebruikmaking van bewezen methodes.

Onze steden zullen het Verdag van Kyoto volledig kunnen naleven, omdat deze technologie de vraag naar vloeibare stikstof zal doen toenemen terwijl de vervuiling uit de lucht gedurende het stikstofproductieproces zal worden verwijderd. De enige afvalproducten zijn stikstofgas en op het moment dat een cryogeen systeem wordt ontwikkeld om als koelcyclus op te treden zullen er zelfs helemaal geen afvalproducten worden geproduceerd.

Kostenbesparing is ook een aantrekkelijke kant van deze technologie als je de huidige olieprijs bekijkt. Er is een aanzienlijke kostenbesparing als we de infrastructuur van de energie van ons land kunnen omschakelen naar vloeibare stikstof. De gecalculeerde vergelijkbare energiekosten van vloeibare stikstof zal met deze technologie neerkomen op een besparing van 99+% ten opzicht van de kosten van fossiele brandstoffen, als je daarin ook indirecte kosten meeneemt als de effecten van vervuiling en geopolitieke en economische conflicten die voortvloeien uit energieschaarste. Deze technologie zal de wereld veranderen zoals we hem kennen, omdat energie-oorlogen en wereldwijde vervuiling tot het verleden zullen behoren.

Meer informatie: http://www.fonteine.com/nitrogen.pdf


fey.jpg (10888 bytes)


 

 

Thema's

Het hoofdmenu
Nieuws
Mijn weblog
Zoek op onderwerp


100% Fruitreep
Acerola superbes
Acne
Adhd
Afname van mineralen
Afvallen
Afvallen 2
Allergie
Alzheimer - Dementie
Amalgaam
Antikanker dieet
Anti-oxydanten
Anti-oxydanten top20
Artritis
Artrose
Aspartaam
Astma
Autisme
Boeken gezondheid
Borstkanker
Borstvoeding
Broccoli
Candida
ChemicaliŽn
Cholesterol
Cholesterol mythe
Chlorella
Co-enzym Q10
Daglichtlampen
Darmkanker
Depressie
De ziekte ME
Dieet & afvallen
Doodmoe ?
Eczeem
Ei hoort er wel bij
Elektroallergie
E621 - Vetsin
Farmacie
Fatale vetten
Fluor
Fructose
Fructose intolerantie
Geharde oliŽn
Gehydrolyseerd eiwit
Gezond eten 1
Gezond eten 2
Gezonde vetten
Goede boeken
Goed voor hart/bloedvaten?
Groente Top 10
Griep
Griep - verkoudheid
Groene thee
GSM / DECT ellende
Hart
Hoge bloeddruk
Hooikoorts
Huidproblemen
Kanker
Keelontsteking

Kefir

Koffie & caffeÔne
Koolhydraten
Lichttherapie
LuteÔne
Magnetron
Melk sprookje
ME (CVS)
ME en CGT

Migraine
Multiple sclerose

Nachtwerk
Olijfolie
Olijfolie 2
Omega 3
Omega 3 werking
Omega 6
Ontstekingen/infecties
Onsterfelijkheid
Osteoporose
Overgewicht waarom?
Prostaatkanker
Roken
SC darm Dieet
Schijf van vijf
Selenium

Slaapproblemen
Smaak maakt dik ?
Soja gezond?
Spiritualiteit
Spirulina Zee alg
Statines
Statines II
Stevia
Stoelgang
Stress
Suiker = gif
Suikerziekte
Superalgen
Tarwegras
Tarwekiembrood

Tarwekiem olie
Tomaat
Transvetzuren
Umts problemen
Vermoeidheid
Vervuiling
Verzuring
Vetarm = slecht
Vitamine C
Vitamine C dossier
Vitamine D

Voeding bij kanker
Voedingscentrum
Voedingsindustrie
Waarom ziek?
Water = levenskracht
Zink
Zoet maar dodelijk
Zonlicht = noodzaak !
Zuurdesem
Zware metalen
Meer.....



 


View My Stats