Info


logo.jpg (7231 bytes)

Google

Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

 

Snapt u het nog ?


Men wil de complementaire geneeskunde nog verder aan banden leggen, patiŽnt wordt verplicht eerst de reguliere behandelingen te volgen, dus einde keuzevrijheid. Dit betekent in de praktijk dus eerst een verplichte chemo terwijl die voor een grote groep alleen maar averrechts werkt, het immuunsysteem wordt nog verder ondermijnd van een toch al zieke patiŽnt. Dat chemo in de praktijk voor de meerderheid van "slachtoffers"  niets oplevert daar zijn al genoeg voorbeelden van, dit is er zo ťťn:

Uit het onderzoek bleek dat ER+ patiŽnten die chemotherapie ondergingen geen betere overlevingskans hadden dan ER- patiŽnten die chemotherapie kregen. Het verschil in overlevingskans tussen de twee onderzoeksgroepen betrof slechts 5 procent (in het voordeel van de ER- patiŽnten), waaruit blijkt dat de chemotherapie geen voordeel opleverde voor de hormoongevoelige patiŽnten.

http://www.artsenapotheker.nl/i87328

Of het kan zelfs de kans op terugkerende kanker verdrievoudigen:

Patients with breast cancer who developed anemia during chemotherapy had nearly three times the risk of local recurrence as those who did not, according to a study published in the April 1 issue of Clinical Cancer Researchł a journal of the American Association for Cancer Research.

http://www.aacr.org/home/about-us/news.aspx?d=977

Artsen ťn patiŽnten blijken zich rondom de beslissing voor het ťťn of het ander te laten leiden door irrationele, emotionele motieven, stelt Koedoot. Chemotherapie wordt niet alleen voorgesteld op basis van te verwachten effectiviteit. In bijna de helft van de gevallen gaven de oncologen toe dat de gedachte ‘iets doen beter is dan niets doen’ een rol speelde bij het aanbieden van chemotherapie. ‘Het geven van een behandeling, zelfs als deze agressief is en veel bijwerkingen heeft, is een manier om de confrontatie met de onmacht om te genezen of anderszins perspectief te bieden te vermijden’, schrijft Koedoot.

http://www.dood.nl/showit.php3?cid=285

 

En dan verschuilt men zich keer op keer achter het feit dat er voor dit soort methodes wel wetenschappelijke bewijs is. In dit geval was het dus voor 95% niet zinvol en werden deze mensen onnodig vergiftigd door de medicijnmannen.

Het lijkt een beetje op het verhaal met preventief onderzoek naar borstkanker.

Van iedere 2000 vrouwen die 10 jaar lang worden gecontroleeerd wordt er van ťťn vrouw het leven verlengd maar 10 gezonde vrouwen worden onnodig behandeld voor borstkanker met alle risico's van dien. De vraag is nu dus of het screenen meer goed doet dan kwaad....Vrouwen horen op de hoogte te zijn van de mogelijke risico's en voordelen van onderzoek volgens de onderzoekers.

http://www.fonteine.com/borstkanker.html

De pil is ook zo'n wetenschappelijk bewezen produkt, maar het is toch een echte killer voor menige vrouw. Weet een meisje van 15-16 jaar waar ze aan begint nadat ze een huisarts heeft bezocht? Weet ze dit:

  • De pil vergroot kans op herseninfarct
  • UGent-onderzoekers tonen verband aan van langdurig pilgebruik en slagaderverkalking
  • Nog niet zwanger geweest ? Dan meer kans op borstkanker !
  • 44% meer kans op borstkanker voor de menopauze door de pil
  • Tweede generatiepil verhoogt kans op borstkanker met 45%
  • Meer kankerrisico met 1 pil dan met 10 ton verboden hormonenvlees
  • Etalagebenen door roken, de pil en hoge bloeddruk
  • Verhoogde kans op thrombo-embolieŽn, hypertensie, metabolismestoornissen
  • De pil, mogelijke veroorzaker van vaginale pijnen

http://www.fonteine.com/pil_borstkanker.html

En nu is het wachten op dat baarmoederhalskankervaccin waar de jeugd massaal aan zou moeten. Gewoon een vaccin nemen en je hoeft niet meer na te denken over je sexleven, lekker makkelijk maar met een prijskaartje:

http://www.fonteine.com/gardasil.html

Antibiotica, ook zo'n wondermiddel maar zo'n beetje de aanjager van steeds meer ellende zoals chronische darmproblemen, voedselintoleranties, verzwakt immuunsysteem, MRSA bacterie etc etc. Is muntje al gevallen? Nee, ik bel met een ontstoken kies naar kaakchirurg voor Apex ingreep maar is wachtlijst, ik moet maar een "kuurtje" nemen..... ze hebben geen benul van de impact van antibiotica op je immuunsysteem, infecties worden alleen maar agressiever op termijn door deze lapmiddelen. Maak je lichaam sterk met voeding en niet lui en zwak door korte termijn oplossingen, de rekening komt altijd later.

http://www.fonteine.com/antibiotica_resistentie.html

Hele volksstammen moeten aan de antidepressiva, is ook zogenaamd wetenschappelijk bewezen door big pharma. Wat er nu echter blijkt is dat het voor de grootste groep net zo goed werkt als een placebo. Ziet u het voorschrijfgedrag veranderen of hobbelt men gewoon blind achter big pharma aan, lekker veilig en iedereen happy toch? Wie schrijft die blijft? Lekker verschuilen achter protocollen en collega schapen. Iemand met een beetje brede kennis weet allang dat voeding een cruciale rol speelt mbt de hersenen, met name de rol van omega 3 vetzuren en vitamine D. Ooit wel eens een psychiater gezien die dit voorschrijft bij depressie?

http://www.fonteine.com/depressie.html

En al die oudjes in bejaardencentra die gewoon met tekorten zitten van vitamine D, omega 3 en B12 omdat ze niet in de zon komen, vette vis lusten/eten of door pijnstillers/slaapmiddelen maagabsorptie problemen hebben.   Waarom geen standaardtesten voor dit probleem, of is dit een minder bekende vorm van euthanasie, ze zouden toch eens allemaal 90 jaar kunnen worden door een betere gezondheid. Hoog tijd dus om je oma/opa goed voor te lichten en hun oude dag te verlichten, er komt namelijk een dag dat je zelf in deze kwetsbare positie komt en je hoeft dan geen hulp te verwachten van de overheid, die ziet jou dan als een kostenpost ipv een melkkoe.

Mijn advies is simpel: deel en verzamel kennis zodat je niet in de farma val valt, van de meeste medici is weinig kritiek op de eigen dwaalwegen te verwachten, de kachel moet blijven roken.....

Ron


 

 


 


View My Stats