Ormus en voeding


logo.jpg (7231 bytes)

Google

Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

 

Ormus


Ormus, ook wel ORMEs, m-state elementen, wit goud of de Steen der Wijzen genoemd, werd in 1975 ontdekt door David Hudson, een boer uit Arizona. Hij ontdekte in zijn eigen bodem (Arizona, VS) een goedje dat hij nog nooit eerder had gezien. Om het snel mee te kunnen nemen voor analyse liet hij het drogen in de gloeiend hete zon van Arizona. Wat vervolgens gebeurde is absoluut wonderbaarlijk te noemen. Het spul loste op in een grote lichtflits en was verdwenen! Als hij het droogde zonder zonlicht verdween het echter niet. Hudson was een succesvolle boer en zakenman dus hij had wel wat centjes om een dure analyse te laten doen. Deze liet hij uitvoeren door een professor verbonden aan de Cornell universiteit in de staat New York. Uit de analyse bleek dat het goedje onder andere goud, zilver, ijzer en aluminium bevatte. Het goud en zilver losten echter niet op in vloeistof, zoals normaal gebruikelijk is. Ook ijzer en aluminium losten niet op in diverse zuren en vormden geÔsoleerd een vreemde zwarte materie.

Eťn voor ťťn werden de elementen geÔsoleerd. Totdat er volgens de standaard tests niets meer over zou moeten zijn. Maar er bleef wel iets over, heel veel zelfs. De wetenschapper vertelde Hudson vervolgens dat er niets meer was terwijl er na verwijdering van de inviduele elementen maar liefst 98% van het materiaal nog overbleef! Hudson had op dat moment al ruim 20.000 dollar besteed aan de analyses en verliet de universiteit volkomen teleurgesteld in de academische wetenschap. Hij liet het er niet bij zitten en vond een Duitser die samen met hem andere analyses kon loslaten op de materie en bereid was daar ook speciale apparatuur voor te bouwen die verder kon gaan dan de standaardapparatuur. Uit de analyses bleek het spul zeer waardevolle elementen te bevatten als platina en varianten daarop als rhodium, irridium, ruthenium en osmium.

Uit de tests die ze uitvoerden bleek dat het goedje verschillend reageerde op verschillende warmte- en koubehandelingen. Ook bleek de tijd waaraan ze het spul blootstelden aan warmte of kou verschil uit te maken. Zo lag het omslagpunt bij 70 seconden verhitting op een bepaalde temperatuur. Als Hudson het proces stopte bij 69 seconden bleek het poeder totaal geen edele elementen te bevatten, daarboven wel. Hudson ging vervolgens naar een specialist op de universiteit van Iowa. Ze voerden verscheidene experimenten uit en kregen de meest vreemde resultaten. Zo namen de materiele verschijningen van het goedje diverse onverklaarbare vormen aan afhankelijk van de mate van verhitting of afkoeling waaraan het werd blootgesteld, waaronder wit poeder maar ook glas. Ook bleken elementen als bijvoorbeeld ijzer spontaan te verdwijnen of te veranderen in andere elementen. Tevens bleek het spul elke keer een ander gewicht te hebben, vooral als het in contact kwam met lucht.

Hudson kreeg het advies om deze elementen te patenteren, omdat er anders een ander mee vandoor zou gaan en hij niet meer met zijn eigen vindingen verder zou kunnen experimenteren. In maart 1988 patenteerde Hudson zijn elementen die hij Orbitally Rearranged Monoatomic Elements noemde, oftewel ORMEs. Dit is gaandeweg Ormus gaan heten en het staat voor wat uiteindelijk een twaalftal geÔdentificeerde elementen zijn die zowel in materiŽle als immateriŽle, energetische vorm bestaan. Hudson kwam hierachter door in contact te treden met een van de pioniers in Amerika op het gebied van quantumfysica, Hal Puthoff. Deze legde hem de vreemde verschijnselen van Ormus uit. Ormus-elementen zijn in staat om hun materiŽle vorm te verliezen onder invloed van warmte en zonlicht en zijn dan niet meer vatbaar voor zwaartekracht of lossen zelfs op in zonlicht. Dit is wat Hudson had gezien toen hij het spul liet drogen in de hete zon. De Ormus was dus letterlijk ťťn geworden met het licht en overgegaan naar een andere dimensie waarin geen tijd en ruimte bestaat. Samen met Puthoff leerde hij het goedje door afkoeling ook weer terug te brengen naar de exacte plaats waar hij het had laten drogen, dus terug naar de materiŽle wereld van tijd en ruimte waarin wij leven.

Ormus is een supergeleider. Deze elementen resoneren met de oerenergie, de nulpuntenergie van waaruit alle leven komt, op de aarde en daarbuiten, en waarin zich een oneindig quantumpotentieel van mogelijkheden bevindt. Ormus is ťťn met deze oneindige en onuitputtelijke energiebron en het is te vinden in de lucht, de aarde, de planten, stenen en de zee. Hudson toonde zelfs door experimenten met het ontleden van de hersenen van dieren dat deze ook Ormus bevatten. Volgens Hudson bevatten onze hersenen minimaal 5% Ormus. Dit percentage is echter aanzienlijk te verhogen als we voedsel en water tot ons nemen met een hoog Ormus-gehalte. Het is juist dit voedsel en water dat vandaag de dag zo node ontbreekt. Hudson noemt Ormus ‘het licht van het leven’ en ‘the Spirit’. Hij beweert dat het ons niet alleen spiritueler maakt, maar ook dat het het DNA corrigeert. Denk nu aan de experimenten die de alchemisten uitvoerden waarin ze probeerden metalen in goud te laten veranderen en een wit poeder van goud wisten te maken. De kerk heeft deze mensen vervolgd, gemarteld en gedood. Wat wisten zij dat wij niet mogen weten? De Egyptenaren waren er zelfs al veel eerder mee bezig. Goud is altijd al het werkelijke geld geweest en is dat tot op de dag van vandaag. Maar de werkelijke waarde van goud zou wel eens spiritueel en medicinaal kunnen zijn in plaats van materieel.

Er zijn helaas machtige en duistere krachten aan het werk die ons proberen te weerhouden van het bereiken van ons ware potentieel, onze ware evolutie naar een hoger bewustzijn. Zij verspreiden doodsenergie over de planeet. Dit doen ze onder andere door de beheersing van ons voedsel en de geldstroom. Zij zijn de uitvinders van de NPK-landbouwmethode die gebaseerd is op het telen van gewassen met een absoluut minimum aan elementen, namelijk drie: stikstof (N), fosfor (P) en kalie (K). Deze techniek is gebaseerd op het succes dat men boekte gedurende de eerste wereldoorlog met stikstofbommen. De planten die gekweekt worden met NPK zijn niet levensvatbaar en dus stuurt de natuur een ‘opruimploeg’ in de vorm van insecten en schimmels erop af. Om die reden worden de gewassen ‘behandeld’ met bestrijdingsmiddelen die weer een variant zijn op zenuwgas. Zo wordt door middel van oorlogs-chemie een onnatuurlijk product in leven gehouden dat ons allemaal een structureel mineralen (en dus Ormus) tekort bezorgt en ons bovendien volpompt met gevaarlijke gifstoffen die ingrijpen in ons hormonale en zenuwstelsel. De ziektes die dit oplevert worden vervolgens weer ‘behandeld’ met opnieuw chemie die gebaseerd is op oorlogstechniek. Zo is chemotherapie niets meer dan een variant op mosterdgas en zijn ziektes als AIDS, kanker, polio, ADHD, autisme verspreid door middel van vaccinaties die daarnaast uiterst giftige bestanddelen als kwik, aluminium, formaldehyde en dierlijk DNA bevatten.

Genetische modificatie bij gewassen als mais, katoen en soja wordt toegepast om het natuurlijke genetische ontwerp van deze gewassen te wijzigen en dus te kunnen patenteren. Dit doet men overigens door de plant ziek te maken met een kanker- of virussoort en zo het DNA binnen te dringen van de plant. Met dieren is het al niet veel beter gesteld. Miljoenen koeien, varkens en kippen worden dagelijks gehouden onder omstandigheden die normaal het dier onherroepelijk dood door zijn poten zou laten zakken. Maar met medicatie, groeihormonen en het toevoegen van synthetische mineralen worden de dieren in leven gehouden totdat ze rijp zijn voor de slacht. Dat proces gebeurt zo snel dat menig dier levend gevild wordt. Het lijden van deze dieren is onbeschrijflijk en je hebt behalve zieke planten en dieren ook doodsenergie op je bord. Wil je dit soort ‘voedsel’ tot je nemen? Vind je het gek dat slechts vijf procent van de wereldbevolking zelfdenkend is?

Uit experimenten blijkt dat Ormus het meest aanwezig is in de zee. Dit is niet zo vreemd als je bedenkt dat zeewater maar liefst zeventig procent van de aarde bedekt en de oerbron van alle leven op deze planeet is. Alle bekende en onbekende mineralen op deze planeet zijn geconcentreerd in zeewater. Kweek je eigen groente en fruit met deze bouwblokken van het leven door middel van verdund zeewater of zeezout opgelost in water. Wil je hier meer over weten? Zie deze pagina’s van mijn hand:

http://www.fonteine.com/zeemineralen.html

http://www.fonteine.com/we_zijn_1.html

 

David Wolfe on Ormus

 

Ormus is ook in geÔsoleerde vorm verkrijgbaar als bemesting voor gewassen:

http://www.c-gro.com/
http://www.sea-crop.com/

Ormus is ook in geÔsoleerde vorm te verkijgen voor menselijke consumptie:

http://www.mountain-manna.com
http://www.liquid-chi.com

Ga daarnaast voor zoveel mogelijk rauwe en onbewerkte natuurlijke producten van goede bodem die met liefde geweekt zijn. Drink wild water uit beken in bossen dat uit zichzelf omhoog is gekomen. Stel jezelf zoveel mogelijk bloot aan de helende kracht van zonlicht door met gesloten ogen in de zon te kijken met uitgestrekte palmen. Adem zoveel mogelijk boslucht en zeelucht in of zoek op een andere manier de natuur op. Kortom, stel jezelf in contact met zoveel mogelijk Ormus. Dit zijn de Ormus-elementen waarvan we tot nu toe weten dat ze bestaan (er zijn er echter meer):

 

KNOWN ORMUS ELEMENTS

Element

Atomic Number

Cobalt

27

Nickel

28

Copper

29

Ruthenium

44

Rhodium

45

Palladium

46

Silver

47

Osmium

76

Iridium

77

Platinum

78

Gold

79

Mercury

80

 

Voor wie meer over Ormus wil weten is de webpagina van Barry Carter, de huidige specialist op het gebied van Ormus, onontbeerlijk als informatiebron:

http://www.subtleenergies.com/ormus/index.htm

Ormus is levensenergie. Dit is hard nodig als tegenwicht voor de doodsenergie waaraan we dagelijks worden blootgesteld via ons voedsel, ons drinkwater, onze ‘medicijnen’, electromagnetische velden, radiogolven en radioactieve straling als gevolg van het gebruik van verarmd uranium door de weelderig florerende oorlogsindustrie. Deze negatieve energie houdt ons ziek en dom. Maar het kan ook anders. Bedenk dat de levenskracht altijd sterker is dan doodskracht, duisternis is slechts het ontbreken van licht. Het enige wat je hoeft te doen om je te omringen met licht is het op te zoeken. Het is overal om je heen en in jezelf.

Mike Donkers

mello_music@yahoo.com    


Video - Ormus - Barry Carter

 

ORMUS - What is it? An overview by Barry Carter There are many mysterious and magical things that have been recorded in history. The Biblical manna, the Philosopher’s Stone, the Fountain of Youth, Orgone energy, prana, chi, the Holy Grail, the Great Pyramid and the Ark of the Covenant are a few of these things. It looks like these things and more might be related to a new class of materials that have been identified and described in the last few decades. In the late 1970s an Arizona farmer named David Hudson noticed some very strange materials as he was doing some gold mining on his land. Hudson spent several million dollars over the following decade figuring out how to obtain and work with these strange materials. In 1989 David Hudson was granted patents on these materials and methods for obtaining them.(1) Other researchers were also making similar discoveries around this same time but Hudson was the first to get information out to the public about his discoveries. During the early 1990s Hudson toured the United States giving lectures and workshops about what he had found. Transcripts of portions of three of David Hudson's lectures are available on the Web. The most complete of these transcripts is the transcript of his Dallas lecture and workshop.


Video - Lost Secrets of the Ark;The Real Power of GOLD

The Book of the Dead refers to hyper-dimension realm called the Field of Mfkzt,which is now determined as a superconductive energy field of high-spin metallurgy. With modern physicists,Laurence Gardner has ascertained that mfkzt(monatomic gold) was the secret of the pharaoh's rite of passage to Afterlife,and was directly associated with the pyramids and the biblical Ark of the Covenant,as revealed by inscriptions at the Sinai mountain temple of Moses.

With the old science now rediscovered,GOLD is fast becoming established as a logistically placed source material to the detriment of its traditional value as a currency reserve.As Laurence Gardner details,the advantages of the revived technology are astounding,especially in the fields of medicine and space travel,but the political and social implications of IMF-approved national bullion sales could be very threatening if not contained. No reason is given in the Bible as to why the Ark of the Covenant was so richly contrived.

It is portrayed as having awesome and deadly powers,but these are not explained.What was the Ark of the Covenant? Where is the Ark? What were its relationships to the Golden Fleece and the Philosopher's Stone? What is the Philosopher's Stone and how does it work? By accessing Rosicrucian,Templar and Royal Society archives,Lost Secrets of the Sacred Ark reveal the secret of Royal Arch Freemasonry. In quantum mechanics,NASA scientists have recently confirmed that matter can indeed be in two places at once.

In fact,through quantum entanglement,particles millions of light-years apart can be connected without physical contact.Space-time can now be manipulated;teleportation is becoming a reality;gravity-resistant material is now heralded for air transport,and virtual science has led to a greater understanding of hyper-dimensional existence.In Lost Secrets of the Sacred Ark,Laurence Gardner reveals that the keys to all this are:A-mfkzt -referred to by the Institute of Advanced Studies as "exotic monatomic matter",and B-the amazing technology of Superconductivity -acclaimed by the Center for Advanced Study as the most remarkable physical property in the universe. It is clear however that the attributes of superconductors and gravity defiance were known in a distant world of priestly levitation,godly communication and the phenomenal power of the Electrikus.


Video - David Wolfe -- Minerals


 

 


 


View My Stats