Omega 3 vetzuren brood - gezonde voeding - het geheim om af te vallen en een betere weerstand te krijgen


logo.jpg (7231 bytes)

Google
Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

Omega 3 vetzuren brood


Omega brood

O'mega is een nieuw brood met Omega 3-vetzuren. Omega 3-vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren die bijdragen aan een goede conditie van hart en bloedvaten. Omega 3-vetzuren komen vooral voor in vette vis. In ons Westerse voedingspatroon is er meestal niet veel plaats voor vis. Om er zeker van te zijn dat u elke dag toch voldoende Omega 3-vetzuren inneemt is er nu O'mega-brood. O’mega is het eerste broodje in Nederland met de Omega 3-vetzuren EPA en DHA.

O´megabrood is niet het zoveelste meergranenbroodje, maar een nieuwe variant in het bruinbrood segment; nog altijd de populairste en meest verkochte broodsoort van Nederland.

Behalve Omega 3-vetzuren zijn er ook een aantal gezonde granen toegevoegd. In de eerste plaats haver. Naast haver bevat O´megabrood speciale speltbloem. Spelt is een vezelrijke, oeroude graansoort met een pittige aroma waardoor het brood extra smaak krijgt. Daarnaast bevat O´megabrood zuurdeegpoeder en licht getoaste aromatische mout. Het broodje wordt gedecoreerd met Decoratiegries.

Het consumeren van 4 boterhammen O'mega (130 gram) levert 40% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid EPA / DHA.

Wat zit er in?
Tarwebloem, water, havervlokken, speltbloem, haverzemelen, roggemeel, volkorenmeel, tarwegluten, maïsgries, lupinegranulaat, gist, lijnzaad, zuurdeeg, plantaardige olie, gejodeerd zout, moutmeel, emulgator E471, Omega 3-vetzuren (EPA / DHA).

Meer informatie hier


 


visolie capsules met omega 3 vetzuren

Terug naar het hoofdmenu 

 

Thema sites
Glycemische index
Plaatsnaam
Romantiek
Spijsvertering
Vindplaats
Winkelen
Zoekgids

 


View My Stats