Morgellons katoenziekte


logo.jpg (7231 bytes)

Google

Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

 

Morgellons - een nieuwe huidziekte ?


Af en toe kom ik zaken tegen op het web waar mij nekharen van overeind gaan staan. Er schijnen in Amerika steeds meer mensen rond te lopen met een huidaandoening waarbij witte vezels uit de huid komen. Dit schijnt te maken hebben met een parasiet die oorspronkelijk als biocontrol worm is ontwikkeld voor de katoenteelt en die in staat is bepaalde insecten te doden.

Dit beestje is blijkbaar zijn eigen leven gaan leiden en via rauw onhandeld katoen bij de mens terecht is gekomen. Het beestje heeft blijkbaar ook nog allerlei veranderingen doorstaan omdat het in aanraking is gekomen met allerlei chemicaliŽn (dus mutaties).

Leek allemaal een broodje aap verhaal tot ik een site aantrof waarbij ook een universiteit (Oklahoma State University) is betrokken dus even de moeite om
eens naar te kijken.

morgellons.jpg (25618 bytes)
[Lip van een 3 jarige jongen]

According to the foundation, the disease began to appear in 2002. Patients complain of itching and feeling like bugs are crawling on their skin, stinging and biting. Many suffer from fatigue, or have trouble concentrating. Even more horrifying, their skin often develops blistering lesions that shed black seed-like particles, and sprout colored, fibrous filaments.

 

 

 

 


 


View My Stats