kanker en candida


“Kanker is een Schimmel“ door Dr. Tullio Simoncini Oncoloog

kankerschimmel.jpg (41260 bytes)

Temidden van de complexe hoeveelheid voorstellen die een definitief antwoord proberen te geven op het probleem kanker, onderscheidt dat van de oncoloog Tullio Simoncini zich ongetwijfeld vanwege zijn eenvoud en vanwege zijn innovatieve ideologische vermogen.

Het boek “Kanker is een schimmel” licht toe hoe een schimmelinfectie altijd de basis vormt voor ongeacht welke neoplastische vorming en dat deze zich tot in het oneindige probeert te verspreiden binnen in een organisme. De groei van de schimmelkoloniŽn, samen met de reactie van de weefsels die zich proberen te verdedigen tegen de invasie, bepalen de tumor. Deze is dus slechts een extracellulair verschijnsel.

Er is daarom maar ťťn oorzaak voor kanker: candida, die afhankelijk van het betrokken anatomische gebied telkens verschillende histologische reacties opwekt. Dit verklaart waarom er zoveel typen tumoren zijn.

Momenteel is natriumbicarbonaat (in een oplossing van 5% of 8,4%) de enige stof die in staat is om tumoren volledig te laten verdwijnen en die er dankzij de grote verspreidbaarheid in slaagt om de schimmelmassa’s binnen in het organisme uiteen te doen vallen.

Om ervoor te zorgen dat dit een maximaal schadelijke werking ten opzichte van tumoren heeft, moet het zo veel mogelijk rechtstreeks in contact worden gebracht met het aangetaste weefsel. Dit is mogelijk door specifieke katheters aan te brengen in de slagaders die naar de verschillende organen of holtes (pleura, buikvlies) lopen of door gebruik te maken van de verschillende conventionele endoscopische methodes.

Daarnaast kunnen er druppelinfusen, klysma’s, irrigaties en infiltraties worden gebruikt op de verschillende plaatsen waar zich neoplasmata bevinden. Wanneer natriumbicarbonaat op de juiste wijze wordt toegediend bij niet-terminale patiŽnten, kan dit veel soorten tumoren in korte tijd doen afnemen en vaak in minder dan twee maanden tijd leiden tot genezing.

Daarnaast moet worden benadrukt dat dit een onschuldig en gemakkelijk te gebruiken middel is dat in vrijwel alle gevallen geen of wat lichte bijwerkingen kan veroorzaken. Veel patiŽnten hebben baat gehad bij de behandelmethode van Dr. Simoncini en zijn genezen ondanks het feit dat ze door de officiŽle oncologie ongeneeslijk waren verklaard.

Concluderend betekent het boek van Dr. Simoncini, vanwege zijn innovatieve ideologische vermogen waarmee een exacte oorzaak van kanker kan worden aangeduid, een duidelijke breuk met de gehele algemeen aanvaarde oncologische traditie en vormt zo het enige concrete, alternatief voor de overdaad aan studies, onderzoeken en proefnemingen die tot op heden, jammer genoeg, niet tot een definitief resultaat hebben geleid.

 

Meer informatie
 


Bestelformulier

Boektitel

Prijs

Kanker is een schimmel

30 euro


Prijzen is inclusief btw en portokosten

 

Naam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Email adres

 
E
ventuele vragen of opmerkingen

 

Werkt het formulier bij u niet ? Email ons dan rechtstreeks

Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

 

 

 

 


View My Stats