huisarts tips


logo.jpg (7231 bytes)

Google

Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

 

TIPS om de reguliere huisarts beter te leren kennen


Past deze persoon wel bij U ?

Voordat het te laat is ! Op prospectie naar een bij U passende huisarts.

Wat doet U als U een auto, een huis, een boot of een paar schoenen koopt ? Juist, U gaat winkelen en vergelijken. Kijken of dat wat U wilt kopen ook bij U past. Handig is dat principe ook te hanteren bij het kiezen van een huisarts: de persoon waar U in 9 van de 10 gevallen het eerst aanklopt met gezondheidsproblemen. Gaat dat 1e contact al mis dan zijn de gevolgen direct, op korte en/of lange termijn dramatisch. Tel daar dan de (NL)-omertŗ-cultuur oftewel de fameuze zwijgplicht van vele artsen bij op en U kunt op Uw vingers narekenen dat U een iatrogeen slachtoffer bent geworden (voor uitleg www.sin-nl.org) en " het verder zelf maar uit moet zoeken" met alle gevolgen van dien.

Dit had misschien voorkomen kunnen worden; U heeft zelf namelijk ook verantwoordelijkheid. Het is werkelijk ONBEGRIJPELIJK Anno 2007 hoeveel personen zich < in de armen storten > van een totaal onbekende < de huisarts >. Want….wat weet U eigenlijk van deze persoon ? Hoe denkt deze persoon ? Hoe staat het met de kennis van deze persoon ? Wees alert !

In Frankrijk is vorig jaar een groot onderzoek gedaan naar o.a. het functioneren van de huisartsen. Resultaat: een groot algemeen kennisgebrek kwam aan het licht. Zij zouden te weinig weten van negatieven effecten van verkeerde voeding, van straling, van het milieu, van complementaire geneesmethoden wisten ze veel te weinig…….Alles dus in het nadeel van de patiŽnt. De huisartsen hebben duidelijk weergegeven dat zij graag meer informatie toegereikt zouden willen krijgen omtrent deze zaken. Maar ook een huisarts heeft maar 24h per dag; dus die info dient goed gestroomlijnd aangereikt te worden.

Mij is verteld dat in Nederland alles in eerste instantie als < psychisch > gezien wordt; wat natuurlijk de grootste kolder is en daarbij nog eens levensgevaarlijk kan zijn. Ik vraag me dan ook serieus af hoeveel Medische Missers hiermee gepaard gaan ! Zo her en der luisterende zijn er vele personen die klagen over de huisarts: < "hij" weet het niet > is een veel gehoorde klacht. Dus dan is het maar < psychisch. ( zie ook bericht van Mirande op ronfonteine.com onder 7 september 2007:

De dokters weten het niet, dus dan is het psychisch toch? Een mooie site voor mensen die in deze valkuil terecht gekomen zijn......

Patients with ill-defined problems are often left on their own and frequently made believe they are suffering from psychological or psychiatric conditions. There are millions of patients hidden in society, suffering from various debilitating conditions without proper diagnostics, treatment, care and support. Medical science is evolving. Every year more answers to previously undiagnosed conditions are found. Only time stands between now and answers that could help a lot of people. At all times physical problems like infections, organ dysfunction, nerve damage, vascular problems and rheumatologic issues should be investigated and treated.

http://www.diagnosesupport.com

Mirande

Ammehoela, een gezonde geest in een gezond lichaam; dat gold vroeger en dat geldt nog steeds. U heeft recht op een gedegen fysiek onderzoek, wordt dit niet gedaan dien dan onmiddellijk een klacht in bij een onafhankelijke organisatie. Psychische indoctrinatie is namelijk verboden.

Daar gaan we dan:

1. Let op hoe de huisarts U een hand geeft en aankijkt bij het eerste bezoek.
2. In Nederland: vraag wat de huisarts van www.fonteine.com vindt.
3. Let op of de huisarts naar Uw medisch verleden vraagt ( het ene probleem kan ontstaan door een ander eerder probleem).
4. Is er kennis van voeding ?
5. Is er kennis van chemische stoffen ?
6. Is er kennis van electromagnetische straling ?
7. Is er kennis van naweeŽn van kleine of grote ongelukken ?
8. Is er kennis van de combinatie van bovengenoemd op het lichaam ?
9. Is er kennis van Complementaire Geneeswijzen van A -Z ?
10. Is er kennis van ongezonde ruimten (schimmels ed.) ?
11. Hoe stelt de huisarts een behandelplan samen en hoe wordt U daarin betrokken ?
12. Hoe gaat de huisarts met de Medische Privacy om ?

13. Vraag: ?

Aan de lezers van fonteine.com :aanvullingen ?

Stuur ze naar ugamedia@wirehub.nl

Hartelijk dank voor Uw aandacht.

xxx


 

 


 


View My Stats