heksenjacht


logo.jpg (7231 bytes)

Google

Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

 

De heksenjacht op de alternatieve geneeswijzen


Drie interessante boekjes mbt de heksenjacht die gaande is vanuit een calvinistisch bolwerk van reguliere artsen, specialisten en apothekers die big pharma belangen willen beschermen onder het mom van veiligheid voor de patiŽnten. Het programma Radar heeft zelfs 2 hele uitzendingen gewijdt aan de belangenverstrengelingen die spelen in de reguliere sector waar 1.3 miljard euro aan marketing (lees artsenbeÔnvloeding wordt besteed) dat wij met zijn allen mogen ophoesten mbv de kosten van medicijnen.

Als het aan de antikwakclub ligt (ruim 1500 leden) heeft u straks geen keuze meer, u bent dan afhankelijk van een club die denkt voor alles een oplossing te hebben. Helaas pakt dat in de praktijk voor een grote groep mensen verkeerd uit en vallen deze mensen tussen wal en schip. Even voor alle duidelijkheid, geneeswijzen zoals acupunctuur, kruidenleer etc waren er al lang voordat men hier reguliere geneeskunde ging beoefenen. Men vertrouwt zo blindelings op big pharma maatjes en apparatuur dat men niet meer wil/kan openstaan voor andere visies op zaken.

Steeds meer jonge artsen zien gelukkig de beperkingen van het huidige systeem en merken dat de patiŽnt steeds beter op de hoogte is van de variatie aan mogelijkheden en eist dat hij zeggenschap houdt over de manier van behandelen.

In Nederland, Duitsland en BelgiŽ woedt op dit moment een ware heksenjacht. In Nederland schijnt de hele zaak te worden opgehangen aan Sylvia Millecam. Wat er met Jos Brink gebeurde en vele anderen die kozen voor reguliere behandelingen en alsnog stierven dat blijft keer op keer buiten de discussie. En om maar te zwijgen over de vele onmondige slachtoffers van medische missers, gemangeld door een systeem dat alleen maar naar economisch rendement kijkt en niet naar het welzijn van de burger.

Dus onderstaande boekjes zeker even lezen, veel inside informatie mbt deze heksenjacht in Nederland op alternatieve/complementaire geneeswijzen:

http://www.ronfonteine.com/heksenjacht1.pdf
http://www.ronfonteine.com/heksenjacht2.pdf
http://www.ronfonteine.com/heksenjacht3.pdf

 

Bekijk hier de uitzendingen van Radar mbt de beÔnvloeding specialisten door big pharma


 

 


 


View My Stats