New German medicine


logo.jpg (7231 bytes)

Google

Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

 

Dr. Ryke Geerd Hamer - New German medicine


De ontdekking van Dr. Ryke Geerd Hamer uit Duitsland is een empirisch vastgestelde natuurwetenschappelijk systeem, dat intussen op meer dan 40.000 ziektegevallen op juistheid is getest en niet éénmaal weerlegt kon worden. Empirisch wil zeggen dat het proefondervindelijk, door middel van observatie is vastgesteld. Dit systeem bevat geen enkele veronderstelling of hypothese. Hierdoor is het mogelijk, het volgens wetenschappelijke criteria te testen. Volgens deze criteria moet het systeem of zijn facetten op elk eerstvolgende (ziekte-)geval op juistheid kunnen worden getest en daarmee reproduceerbaar zijn.

Veel 'wetenschappelijke' onderzoeken zijn strikt genomen niet wetenschappelijk. De resultaten van zo'n onderzoek worden meestal met behulp van statistische opstellingen verkregen, omdat er met hypothesen wordt gewerkt. Dit is echter niet voldoende, om een wetenschap te zijn (Zie voor details over de definitie van wetenschap het bericht van Prof. Dr. Niemitz onder "Verificaties").

http://www.gnm-nl.be/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=39

Video uit 1984 van Dr. Hamer, die in zijn ziekenhuis in Oostenrijk patiënten behandelt en geneest met een genezingskans van 90%. Deze patiënten zijn meestal door de gevestigde geneeskunde afgeschreven of komen helemaal niet voor een behandeling in aanmerking. De video laat het onstaan, het verloop en de genezing van kanker zien, volgens wetenschappelijke wetmatige regels. Voorzien van Nederlandse ondertitels.


Reaktie naar aanleiding van Radar op GNM

Het was voor mij een uiterst leerzame ervaring. Het is niet slecht om jezelf eens van een andere kant te zien. Eén van mijn leringen die ik daaruit heb getrokken, is dat ik mensen niet meer zal adviseren om geen chemobehandeling te nemen. Dat wil niet zeggen, dat ik niet achter mijn uitspraak sta, maar eigenlijk is het een logische conclusie voor een ieder die de Biologische Natuurwetten heeft begrepen. Ik was uitgenodigd door de TROS om mij te kunnen verdedigen. Ik meen hiertoe niet echt een kans te hebben gehad. Daarom doe ik het hier nog maar een dunnetjes over: In de reguliere geneeskunde mogen mensen aan de lopende band sterven. Niemand die daar bezwaar maakt. Als er echter 1 patiënt buiten de reguliere geneeskunde sterft dan is deze gevaarlijk en moet verboden worden. Ze hebben in heel Europa wel 250 mensen gevonden die door de therapie van Dr. Hamer zijn overleden. Zoals ik al heb gezegd heeft Dr. Hamer een archief met 60.000 gedokumenteerde gevallen. Daarbij zou hij dus een genezingskans geven van 99,5%. Dat geloof ik zelfs niet. Volgens een onderzoek van het kankercentrum Heidelberg in Duitsland geeft de reguliere geneeskunde een overlevingskans van 2% na 7 jaar. Prof. Dr. Rodenhuis beweerde dat dit getal feitelijk ongeveer bij 50% ligt. Uit welke bron haalt hij zijn informatie? Wat ook over het hoofd wordt gezien, is dat veel mensen helemaal niet meer naar de dokter gaan voor hun kanker en dus niet mee worden geteld in de statistieken. Onze reguliere geneeskunde is ook niet echt geïnteresseerd in deze gevallen.  Wat de kankerverwekkende stoffen betreft: ze bestaan niet. Het voorbeeld van asbest dat Prof. Dr. Rodenhuis aanhaalde is wel een opmerkelijk geval. Het is alsof onze professor er meer van begrijpt dan hij wil laten merken. Bij asbest is het namelijk zo: de fijne en harde haartjes van asbest beschadigen keer op keer het longweefsel. Dit wordt dan elke keer weer door het lichaam gerepareerd met behulp van bindweefsel. Hierdoor kunnen de longen dichtgroeien met bindweefsel en daarmee de longcapaciteit verminderen. Dit is echter geen kanker!

Lees verder


Casper Rutten komt in de studio langs met als onderwerp Dr. Hammer en kanker

De stress factor en de 5 biologische natuurwetten. Zorg dat je deze aflevering niet mist, ..... het kan je leven redden!!

http://www.thuisbiz.nl/mp3/slog-17022009.mp3


Hieronder is een tabel weergegeven die enkele verbanden aantoont tussen conflictemoties en organen.

Dit is slechts een greep van aandoeningen/conflicten uit de wetenschappelijke tabel van de GNM en is als zodanig niet volledig.

Indeling volgens de verschillende hersendelen.

Organen gestuurd vanuit de hersenstam:

Algemene conflictinhoud:
- Een voedingsbrok niet te krijgen of te kunnen verteren (rechter lichaamshelft tot de middelste dunne darm)
- Een brok (ontlasting) niet kwijt te raken (linker lichaamshelft vanaf onderste dunne darm).
Is in de biologie een brok nog werkelijk een voedingsbrok, kan het bij de mens ook om geld, voorwerpen of situaties gaan. Omdat delen van onze ogen en oren uit darmweefsel zijn ontstaan, speelt hier ook
nog de lichtbrok en hoorbrok: iets wel of niet willen zien of horen.
Een aantal hersenstamconflicten zijn:
- Buis van Eustagius: een 'informatiebrok' niet te pakken te krijgen (rechter oor) of niet kwijt te raken (linker oor)
- middenoor-ca (genezingsfase: middenoorontsteking): een 'hoorbrok' niet te pakken te krijgen (rechter oor) of een 'hoorbrok' niet kwijt te raken (linker oor).
- schildklierkanker: het conflict is ingeslagen omdat men in een bepaalde situatie niet snel genoeg was. De schildklierfunctie wordt verhoogd om het individu sneller te maken.
- Longkanker: doodsangst-paniekconflict, voor zichzelf of voor een naaste persoon.
- slokdarmkanker (onderste 1/3 deel):De brok niet kunnen doorslikken. Vaak gaat het om een auto, huis oid. Iets wat men graag wil, maar dan plotseling toch niet gaat.
- maagkanker (adeno-ca): Een brok niet kunnen verteren. 'Dat ligt mij op de maag'. Vaak erger met familie over erfenis.
- Leverkanker (adeno-ca): verhongeringsconflict. Kan optreden als men plotseling veel geld verliest of zijn baan kwijtraakt.
- Pancreaskanker (adeno-ca): Ergerconflict met familie. Strijd om de 'brokken'.
- darmkanker tot middelste darm: een onverteerbare 'brok'
- darmkanker vanaf onderste dunne darm: een ingelijfde brok niet meer te kunnen uitscheiden, niet meer kwijt te raken.
- nierinsufficiëntie (nierverzamelbuis-ca): existentie-, vluchtelings-, ziekenhuisconflict of het conflict van 'zich moederziel alleen gelaten te voelen'.
- prostaatkanker: angst om voortbestaan van de soort (familie). Bv oudere man wordt geen grootvader omdat zijn zoon/dochter geen kinderen wil/kan krijgen.
- eierstok- of teelbalteratoom: zwaar verliesconflict van bv zoon, goede vriend, een geliefd persoon, ook dier.

Organen gestuurd vanuit de kleine hersenen:
Algemene conflictinhoud: integriteit.
betreffende organen zijn:
- melkklieren: zorg- of strijdconflict. Kan ook een nestconflict zijn als de moeder met gezin bijvoorbeeld dakloos wordt, het nest verliest.
- leder- of coriumhuid (onderhuid): bezoedelingsconflict. Zich op een bepaalde plaats bezoedeld voelen. Hiertoe behoren melanomen, wratten, puisten.
- borstvlies: aanval tegen de borst.
- buikvlies: aanval tegen de buik. Dit kan een stomp tegen de buik zijn, maar ook de mededeling: 'u heeft darmkanker, we moeten uw buik opereren.'
- hartzak: aanval tegen het hart. Bv. de mededeling: 'er is iets mis met uw hart.

Organen gestuurd vanuit het hersenmerg van de grote hersenen:
Algemene conflictinhoud: eigenwaarde-inbreuk.
De betreffende organen zijn:
- botten (osteolyse, ontkalking): zware eigenwaarde-inbreuk
- kraakbeen (necrose): lichte eigenwaarde-inbreuk
- pesen (necrose): lichte eigenwaarde-inbreuk
- vetweefsel (necrose): lichte eigenwaarde-inbreuk op de lacatie waar men zichzelf niet 'mooi' vind.
- spieren (necrose): eigenwaarde-inbreuk met betrekking tot de mobiliteit. Zeer sterke wisselwerking met de motorische hersenschors (verlamming).
- lymfenknopen en vaten (necrose): lichte eigenwaarde-inbreuk
- tandbeen (ontkalking): eigenwaarde-inbreuk van het niet kunnen 'toebijten'.
- milt (necrose): verbloedings- of verwondingsconflict.
- bloedvaten (necrose): speciale eigenwaarde-inbreuk: bv bij de beenaderen: Een vrouw die ongewild zwanger wordt ervaart haar kind als een 'blok aan het been'.
-bloedvorming (beenmerg): eigenwaarde-inbreuk (leukemie in de genezingsfase)
- eierstok- of teelbal (necrose): Verliesconflict van een geliefde die weggaat of sterft.
- nierlichaam (necrose): water- of vloeistofconflict. Bv bij overstroming of ongevallen waarbij veel vloeistof vloeit.

Organen gestuurd vanuit de hersenschors van de grote hersenen:
Algemene conflictinhoud:
- scheidingsconflicten
- territoriumconflicten
Bij de territoriumconflicten wordt de locatie van de inslag in de hersenen en daarmee het betroffen orgaan bepaald door:
- de links- of rechtshandigheid
- het geslacht van de persoon
- hormoontoestand (oestrogeen/testosteron)
- reeds actieve territoriumconflicten
De betreffende organen zijn:
vrouwelijke zijde (linker hersenschors): strottenhoofd, baarmoederhals, kransaderen, rectum, slijmvlies van de blaas, urinewegen
mannelijke zijde (rechter hersenschors: bronchië«n, kransslagaderen, maagslijmvlies, galgangen, slijmvlies van de twaalfvingerige darm, blaasslijmvlies en urinewegen.

De overige organen die vanuit de cortex (hersenschros) worden gestuurd zijn:
- kieuwgangenslijmvlies (morbus non-hodgkin): frontaalangstconflict voor een schijnbaar onuitwijkbaar gevaar (angst voor kanker-conflict)
- Uitvoeringsgangen van de schildklier: onmachtigheidsconflict: 'mij zijn de handen gebonden, ik kan niets doen'.
- epidermis of opperhuid: een conflict van wel of niet gescheiden willen worden van een ander persoon. (Aandoeningen die tot het epidermis behoren zijn kaalheid, witte vlekken ziekte (vitiligo), neurodermitis, psoriasis, eczeem
- tandglazuur: conflict van niet mogen 'toebijten' (doet zeer in de genezingsfase, conflictactieve fase is pijnloos).
- neus- en mondslijmvlies: iets niet willen met betrekking tot betreffende orgaan (stank, oraal conflict)
- slokdarmslijmvlies (bovenste 2/3 deel van de slokdarm): iets niet willen slikken
- Thalamus (verandering van de stofwisseling): het volledig opgeven: "was ik maar dood"
- over- en ondersuikering (diabetes)(afhankelijk van de handigheid): een 'zich verweren of afzetten'-conflict of een angst/walgingsconflict
- vermindering van het reukvermogen: Reukconflict, een conflict iets niet te willen ruiken
- vermindering van het gehoor: Hoorconflict, iets niet willen horen
- vermindering van het gezichtsvermogen (netvlies): een gevaar voor een situatie die van achteren loert en die men niet kan ontkomen
- groene staar: een gevaar voor een persoon of dier die van achteren komt.
- motorische verlamming (MS): een (motorisch) conflict van het niet kunnen ontkomen of niet kunnen meekomen (benen), niet kunnen vasthouden of weren (armen), niet kunnen ontwijken (schouder- en rugspieren).

Groetjes,

Casper Rutten


Ryke Hamer en zijn visie op conflicten en kanker

Hamer toonde al 1984 aan bij een grote groep mensen dat o.a. kanker meestal ontstaat door de 3 volgende punten tezamen:

1. Er was sprake van een zware conflictbeleving…
2. die acuut en hoog dramatisch was…
3. en er was op dat moment een psychische isolatie (dus de heftige conflictbeleving werd vasthouden en er was niemand om mee te praten).

Dus er kan pas genezing plaatsvinden indien de kankerpatiënt deze heftige conflictbeleving kan benoemen en erover gaat praten. Merkwaardig genoeg kon de kankerpatiënt dit tot op de minuut benoemen wat er zich had afgespeeld in het verleden. Het lichaam heft dan de lichamelijke blokkade (kanker) als het ware op waardoor de kanker of de betreffende ziekte verdwijnt als sneeuw voor de zon (mede met röntgenfoto’s wordt dit aangetoond). Video uit 1984 van Dr. Hamer, die in zijn ziekenhuis in Oostenrijk patiënten behandelt en geneest met een genezingskans van 90%. Deze patiënten zijn meestal door de gevestigde geneeskunde afgeschreven of komen helemaal niet voor een behandeling in aanmerking. De video laat het ontstaan, het verloop en de genezing van kanker zien, volgens wetenschappelijke wetmatige regels. Voorzien van Nederlandse ondertitels.

Bekijk video

Marjan


Presentatie van de Nieuwe Geneeskunde

De GNM beschrijft exact de medisch-biologische samenhang van het levende organisme, als eenheid van psyche, hersenen en orgaan. Alle gebeurtenissen van psyche en orgaan zijn door de hersenen verbonden en worden daar gecoördineerd. De hersenen zijn zoiets als de grote computer van ons organisme, de psyche wordt tot programmeur, lichaam en psyche wederom gezamenlijk het sensorische orgaan van de computer, zowel bij optimale programmering als ook bij een storing van het programma. Want het is geenszins zo, dat de psyche hersenen en orgaan programmeert, maar het orgaan vermag ook bij verwonding, als het ware een automatische programmering van de hersenen en van de psyche induceren. Daardoor onderscheidt zich de GNM fundamenteel van alle bestaande medische richtingen, in het bijzonder de zogenaamde academische geneeskunde.

De GNM is een empirische natuurwetenschap – gebaseerd op 5 biologische natuurwetten – die er weliswaar altijd waren en ook altijd zullen zijn – en alleen door mij werden herontdekt. Zij gelden voor mens, dier en planten, ja zelfs voor eencellige – voor de gezamenlijke kosmos. En ze geldt natuurlijk voor alle zogenaamde ziekten, want ze zijn telkens enkel delen van een - normaalgesproken – in twee fasen verlopend zinvol biologisch noodprogramma van de natuur (Sinnvoll Biologisch Sonderprogramm SBS). De onwetendheid van deze 5 biologische natuurwetten in medisch-klinische zin heeft ons gehinderd de geneeskunde ooit juist in te delen of ook maar één enkel ziektebeeld juist te zien dan wel te kunnen beoordelen.

Noch konden we ooit kanker en zijn samenhangen doorzien, want we hielden ze voor ongeneesbaar en hadden ons erop toegelegd, de symptomen van de kanker op organisch niveau te verhelpen. Noch hadden we bijvoorbeeld de mogelijkheid de zogenaamde infectieziekten überhaupt te begrijpen,  want we hielden ze niet als iets als een genezingsfase, maar voor agressieve ziektefasen, waarin de microben ons wilden vernietigen.

Evenzo bleef de wet van de tweefasigheid van ziekten door kennisgebrek der samenhangen buiten beschouwing, in ieder geval bleef het psychische niveau en het cerebrale niveau, de betekenis van links- en rechtshandigheid eveneens buiten beschouwing. Nog maar niet te spreken van de epileptische crisis, die samen met het zogenaamde “syndroom” de meest voorkomende doodsoorzaak blijken te zijn.

Lees verder


Wat is de GNM?

GNM staat voor "Germanische Neue Medizin", vertaald "Germaanse Nieuwe Geneeskunde".Dit is de naam, die aan het medisch-biologisch natuurwetenschappelijk systeem is gegeven, naar de ontdekkingen van de Duitse arts Dr. R.G. Hamer.Deze ontdekkingen heeft hij vastgelegd in 5 biologische natuurwetten. Dit systeem omvat het ontstaan, verloop en mogelijke oplossing van alle ziekten, kwalen en aandoeningen. Zelfs die van psychische aard, zoals schizofrenie, manieën, neurosen, depressies, fobieën enz.Hoe is dit systeem tot stand gekomen?Een van de ontdekkingen is, dat een ziekte op drie niveaus inslaat en ook op deze drie niveaus is waar te nemen (1e biologische wet, 1e criterium).

Deze drie niveaus zijn:

.psyche
.hersenen
.orgaan

Het verloop van deze drie niveaus is gedurende het hele ziekteverloop synchroon. Wijzigt er iets in de psyche, dan is dat in de hersenen en het betroffen orgaan waar te nemen en omgekeerd.Door deze drie niveaus met hun synchrone verloop is het mogelijk geworden, om het verloop van elke ziekte zeer nauwkeurig te volgen en te registreren. Hierdoor zijn de andere biologische wetten gevonden, die de hele geneeskunde een eenduidige en overzichtelijke indeling hebben gegeven.Waarom pretendeert dit systeem een natuurwetenschap te zijn?Wetenschappelijk wil zeggen, dat het onder alle omstandigheden en op elk willekeurig moment reproduceerbaar dient te zijn.Dat is bij dit systeem het geval. Elke ziekte is aan de hand van ongeveer 100 variabelen te toetsen. Dit geeft een nauwkeurigheid met een waarschijnlijkheid, die ver over de 10.000.000:1 ligt. Simpel gezegd, als op organisch niveau iets is vastgesteld, dan moet dit met het hersen- en psychisch niveau overeenkomen. Na meer dan 60.000 maal testen heeft het tot nu toe nog altijd geklopt.

Download de PDF files hier:
http://www.gnm-nl.be/index.php?gid=6&Itemid=98
http://www.gnm-nl.be/index.php?gid=7&Itemid=98

Tip: Pieter van Dijk


Israeli study finds happiness cuts breast cancer risk

This may not be the kind of news you want to hear if you've already had a hard life, but Israeli scientists have found that women who experience numerous negative experiences events in life are at a greater risk of breast cancer, than contemporaries who lead easier lives.

Lees verder


De grote borstkankerverdwijntruc !

Er zijn vermoedelijk borsttumoren die vanzelf weer verdwijnen, stellen onderzoekers van het Noorse gezondheidsinstituut in Oslo.

Lees verder

--

Ik heb bij dit bericht een paar keer met mijn ogen geknipperd. Zoals ik lees hebben de mensen die minder mammogrammen lieten maken dus minder borstkanker. Dan denk ik, komt het doordat:

  • A - de extra straling juist kanker kan veroorzaken
  • B - veel borstkankergevallen helemaal geen kanker zijn
  • C - de Ryke Hamer theorie klopt, dat het conflict dat de basis is van borstkanker opgelost is

Verder blijkt uit een eerdere analyse van het Cochrane instituut dat voor iedere vrouw die je redt er 10 onnodig in gevaar worden gebracht.

Het wordt nog triester als je weet dat er gewoon alternatieven zijn voor mammografie......

Ron


Die Neue Medizin - Dr. Ryke Geerd Hamer

Die größte Revolution im Gesundheitswesen aller Zeiten? Dr. Hamer stellt 1995 in Bonn seine entdeckte neue Medizin vor, basierend auf 5 wissenschaftlich gefundenen Naturgesetzen. Um die Vertuschung effizienter zu gestalten wird dies alles seit 1981, durch blanke Lügen, versucht in Hitlernähe zu bringen, da die größte Industrie der Welt (Pharma) über Nacht fast komplett zusammenbrechen würde, käme all dies raus. http://neue-medizin.net/ Alle Kritiker sollen bitte exakt beschreiben, wo welches der 5 Naturgesetze versagt und falsch ist. Alle unsachlische, polemische Kritik die an der Thematik vorbeigeht wird gelöscht. Es geht nur um die Richtigkeit der Gesetzmässigkeiten.

Bekijk video


Dr. med Andreas Thum über Dr. Hamer's Neue Medizin

Was ist die Neue Medizin? Was ist ihre Tragweite für die Gesellschaft? Warum wird sie noch unterdrückt? Warum gibt es keine Krankheitserreger oder Viren? ...und andere Fragen aus der Sicht von Marco Pfister, dem Präsidenten der ALBA, ein italienischer Verband zur Anwendung der 5 biologischen Gesetzmässigkeiten, die Dr. Ryke Geerd Hamer entdeckt hat. www.abenteuer-gesundheit-thum.de

Bekijk video 1

Bekijk video 2

Bekijk video 3


Vogelgriep en H5N1, inenten en AIDS

Bestaat die vogelgriep dus helemaal niet?

In mensen, in het bloed of andere lichaamsvloeistoffen, in dieren noch in planten zijn ooit structuren gezien of aangetoond die als vogelgriepvirussen of influenzavirussen of wat voor ziekteverwekkers dan ook zouden kunnen worden aangemerkt. De oorzaken van ziekten, die geacht worden veroorzaakt te zijn door virussen "ook bij dieren" die snel na elkaar of gelijktijdig bij meerdere individuen optreden zijn al lang bekend. Sterker nog: Voor virussen als ziekteverwekkers is er in de biologie met de beste wil van de wereld geen plaats te vinden. Alleen wanneer ik de inzichten over de "Neue Medizin" van Dr. Hamer , waarin schokkende gebeurtenissen de oorzaak vormen van veel ziekten, de inzichten binnen de chemie over de gevolgen van vergiftiging en gebrekkige voeding en daarnaast natuurkundige inzichten met betrekking tot de schade door straling hardnekkig negeer, zou er plaats kunnen zijn voor hersenspinsels als ziekteverwekkende virussen.

http://www.faktuell.de/content/view/63/33/


 

 


 


View My Stats