energetische geneeskunde


logo.jpg (7231 bytes)

Google

Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

 

Energetische geneeskunde


Hieronder een aantal apparaten die gebruik maken van de energie in organen en meridianen om te bepalen wat de herkomst is van chronische lichamelijke klachten. Terwijl de reguliere geneeskunde het lichaam wil oplappen met synthetische / chemische produkten met alle bijwerkingen van dien willen deze methodes opsporen wat de problemen eigenlijk op energetisch niveau veroorzaakt. Probleem is echter dat er weinig onderzoek naar wordt gedaan dus ook niet duidelijk is hoe effectief dit is.

Omdat ik zelf veel mensen ken door deze site maar eens gekeken wat het mij opleverde. Doordat ik bij meerdere mensen met verschillende apparatuur kon testen kon ik mooi zien over er overlappingen waren. Zo noemde de ene machine dat ik een B12 tekort had (NES) en noemde de Prognos weer probleem met de maag. Aangezien de maag een belangrijke rol speelt bij de absorptie van B12 niet geheel onlogisch. Amerikaanse MSAS apparatuur sprak bij mij over een amalgaam belasting maar pas nadat ik meerdere vullingen had laten vervangen. Dus apparatuur was in staat de nieuwe situatie in mijn gebit te herkennen op energetisch niveau. Om het kwik te detoxen maar even mijn dosis algen en koriander opgevoerd zodat ik de zaak langzaam kan afvoeren. Mijn fout is denk ik geweest dat ik de vullingen in te korte tijd heb vervangen.

De prognos mat een zware metalen belasting maar ook een verstoring in het ondergebit. Wel frappant want de kaakchirurg had 6 maanden geleden mij gewezen op een begin van een ontsteking in de onderkaak die ik in de gaten moest houden.

Een goede vriendin is voetreflextherapeute en als ik naar toe ga en mijn voeten laat nalopen noemt ze heel vaak de organen die ook in de apparatuur worden opgenoemd als gestresst. Heel frappant is dat gerichte voetreflex behandelingen ook weer worden "gezien" door de meridiaan apparatuur.

Ik ben van huis uit een nuchtere IT'er maar heb de laatste maanden heel wat zaken mogen ondervinden die mijn geloof in veel zaken behoorlijk hebben veranderd. Ik weet niet of deze apparatuur een oplossing zijn voor alle medische problemen maar ik kon ieder geval gerichter aan het werk om de oorzaken van mijn chronische vermoeidheid langzaam op te lossen. Ik combineer steeds regulier met complementair omdat de reguliere sector gewoon voor veel chronische klachten geen echte solide oplossingen biedt. Met name op het gebied van vage klachten wordt het dan al snel in de hoek van stress en spanningen gegooid, kort door de bocht maar de werking van je lichaam op energetisch vlak gaat deze jongens gewoon boven de pet.

Heb je ervaringen met deze energetische meetmethodes dan hoor ik dit graag, email: ugamedia@wirehub.nl

Ron


Prognos meridiaan analyse

PROGNOS is een computeranalyse systeem voor de gezondheid. Dit systeem stelt bij klachten vast welke meridianen verstoord zijn, waardoor dit is ontstaan en waarmee deze storing op te heffen is. Het is een unieke combinatie van 5000 jaar oude Chinese wijsheid, gebaseerd op de energiestromingen in de meridianen en Westerse logica, waar men graag wil weten door meten met behulp van moderne computertechnologie en microchips. Het doel is de oorzaak van klachten op te sporen en te behandelen en niet alleen symptomen te bestrijden, waardoor klachten definitief verdwijnen.

Tijdens de MIR vlucht van de Russen, die 438 dagen duurde, is het PROGNOS systeem ingezet om de gezondheid van de astronauten te bewaken. Het systeem onderging een extreme duurzaamheids- en kwaliteitstest. De astronauten, waaronder Prof. Dr. Valery Polyakov, voerden zelf de metingen uit. Aan de hand van de meetresultaten, het geÔntegreerde interpretatie- en therapieprogramma corrigeerden zij de verstoringen in de meridianen door het stimuleren van bepaalde acupunctuurpunten. In tegenstelling tot eerdere vluchten kwamen de astronauten fit en zonder gezondheidsproblemen terug op aarde. In de toekomst is er een bemande vlucht gepland naar Mars, waarbij PROGNOS ingezet gaat worden om de gezondheid van de astronauten te bewaken. Sinds enige jaren is het systeem beschikbaar voor de dagelijkse praktijk als diagnose- en therapiesysteem.

Op de begin- en eindpunten van de meridianen wordt de energietoestand van de meridianen bepaald. Vier microchips regelen het meetproces. Binnen 18 milliseconden worden per punt 400 metingen verricht. De computer interpreteert en verwerkt deze gegevens, die uiteindelijk in een grafiek op het beeldscherm verschijnen. De meetruis wordt weg gefilterd en de computer berekent de meridiaanwaarde. Het meetbereik gaat van 20 K-Ohm tot 60.000 K-Ohm, waardoor het ook mogelijk is om zwaar
zieke patiŽnten te meten.

prognos.jpg (34220 bytes)

http://www.elektro-acupunctuur.nl/html/artikelNL.htm


NES (Nutri Energetic Systems)

NES (Nutri Energetic Systems) is een specifieke toepassing van energetische geneeskunde. Gebaseerd op een combinatie van natuurkunde, westerse- en chinese geneeskunde en de kwantum biologie. NES is een biofysisch Systeem dat het menselijk Bioveld (HBF, human body field) in kaart brengt en verstoringen in dit veld kan herstellen.

Activiteiten op de stand:
1. Gezondsscan van het (menselijk) lichaamsveld.
2. De NES scant de routekaart voor uw gezondheid.

www.nes-therapie.nl

nes.jpg (114177 bytes)

Download het gratis Ebook

De meesten van ons hebben op een of andere manier wel eens van homeopathie, acupunctuur, Traditionele Chinese Geneeskunde, kruidengeneeskunde of andere alternatieve therapieŽn gehoord of ervaring opgedaan. Sommigen van ons houden de allerlaatste ontwikkelingen bij in ‘grensverleggende’ geneeswijzen, zoals energie-genezing, genezing op afstand (waarbij intentie wordt gebruikt om een ander te beÔnvloeden) en het effect van bidden op de genezing. Maar slechts een enkeling onder ons is zich bewust van de huidige onderzoeken die plaatsvinden in de biofysica; op dat onderzoeksterrein worden enorme vorderingen gemaakt in begrijpen hoe de lichaamscellen lichtgolven op zeer zwak niveau uitzenden en hoe de kwantumvelden, samen met de chemische processen, de fysiologie beheersen. Nutri-Energetics SystemTM bevindt zich in de frontlinie van deze integratie van natuurwetenschap en
biologie; NES heeft een allesomvattende theorie opgesteld van de kwantumelektrodynamische (QED) processen in ons lichaam. Bovendien hebben we een gecomputeriseerd systeem ontworpen om het QED Body Field te analyseren en een
betrouwbare methode ontwikkeld voor het imprinten van de corrigerende QED-informatie in de preparaten (de NESInfoceuticals genoemd) om mensen te helpen hun gezondheid
te verbeteren.

Dit boek laat u zien hoe dit alles tot stand is gekomen.
http://www.nutrienergetics.com/nl/unturnedstone.pdf


De Meridian Stress Assesment methode (M.S.A.S.)

Electro acupunctuur in zijn meest geavanceerde vorm; een combinatie van oosterse geneeswijzen en westerse technieken, ontwikkeld door de NASA ( Voorheen de B.E.S.T. behandeling Bio Energetische Stress Test). Geen naalden en geen vage werkwijze. Juist een doelgericht programma De werking van M.S.A.S.Over ons lichaam lopen energiebanen, de zogenoemde Meridianen (Chinese leer). Elk begin en einde van de energiebaan heeft een acupunctuurpunt dat correspondeert met een orgaan in het lichaam. De MSAS methode meet met een pijnloze prikkel* een voor een de conditie van alle organen. Zijn deze zwak, overprikkeld of normaal? Om de oorzaak van de onbalans op te sporen maakt het M.S.A.S programma gebruik van een evaluatiesysteem met meer dan 65.000 bronnen. Deze worden allemaal doorgenomen teneinde exact te vinden wat nodig is om het orgaan weer in balans te krijgen. Dit gebeurt door homeopathische oplossingen die als balancerende remedie dienen te worden ingenomen. Het doel van de methode is het activeren van het zelfhelend vermogen van het lichaam.

msas.jpg (62174 bytes)

http://www.biomeridian.com/msas-pro.htm


The EPFX/SERIAL, Quantum Xrroid Consciousness Interface

scio.jpg (14055 bytes)

The EPFX/SERIAL measures subtle electrical factors of the body. The patient is attached by the means of a head harness, ankle straps and wrist straps to a small digital box connected externally to the computer in the serial port.

This small box is known as the interface box and is connected to the same port where you would normally connect the printer. By means of an automatic computer callibration, the patient's electrical parameters are measured. This is known as the "handshake" between the computer and the patient. This provides the EPFX/SERIAL with a baseline from which to begin the test.

Once calibration is complete the EPFX/SERIAL subjects the patient to minute electrical impulses and monitors how the patient reacts in terms of a high score. A reaction score is given to each tested item. The higher the number the more specific that item is for the patient. Once the main concerns have been established and highlighted, the practitioner can then begin a more thorough investigation of the patients current state of health. A unique feature of the EPFX/SERIAL is the ability to "window in" on the main concerns of the patient.

http://www.theqxci.com/
http://www.scioeurope.com/44-0-biographie-prof--dr--bill-nelson.html

xxx


 

 


 


View My Stats