Collo´daal Zilver - gezonde voeding - het geheim om af te vallen en een betere weerstand te krijgen


logo.jpg (7231 bytes)

Google
Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

Wat is Collo´daal Zilver ?

Reeds rond 1900 was bekend dat colloidaal zilver een sterk antisepticum was. Zilverwater bleek zeer doeltreffend tegen de infecterende organismen, zonder de negatieve bijwerkingen die medicatie voor de gebruiker met zich kan meebrengen.

Alleen was colloidaal zilver toen te duur en bovendien niet te patenteren. De farmaceutische bedrijven kozen ervoor hun eigen antibiotica te ontwikkelen en deze krachtig te promoten. Zilverwater raakte in de vergetelheid. Daar tegenover staat dat Zilverwater snel en doeltreffend afrekent met zowat 650 verschillende bacteriŰn, virussen, schimmels, parasieten Ún gisten.

Wat is Collo´daal Zilverwater ?

Colloidaal Zilver blijkt ÚÚn van de meest universele antibiotische stoffen, die voor de zuurstof-stofwisseling van primitieve levensvormen zeer toxisch is en voor het menselijk organisme geen nevenwerkingen vertoont, mits juist aangemaakt en toegepast.

Vertrekkend van gedemineraliseerd water wordt er door de generator een gepaste stroom door de twee zilverelektroden gestuurd, waardoor na 30 Ó 45 minuten een oplossing ontstaat die microscopisch kleine geladen zilverdeeltjes bevatten. Deze blijven lang in zwevende toestand.

Door zijn ontsmettende eigenschappen van colloidaal zilver kan je er op reis water van twijfelachtige oorsprong drinkbaar mee maken ! (desgevallend met de draagbare survival - unit op batterijen ) . Colloidaal Zilver heeft ook een preventieve waarde, via regelmatige inname investeer je in een slagkrachtig immuunsysteem.

Bron: http://www.brainfit.be


Zilver en de ontsmettende waarde

Steeds meer bedrijven ontdekken dat zilver een belangrijke rol kan spelen bij de aanpak van virussen en bacteriŰn. De ondergrondse van Hong Kong wordt nu besproeid met een zilver coating tegen met name verkoudheidvirussen, er bestaan speciale pennen voor medici die zilver bevat dus zorgt ervoor dat de pen van de dokter geen doorgeefluik meer is van allerlei ziekten en Collodiaal zilverwater dat door artsen wordt afgedaan als kwakzalverij wint aan terrein. Vreemd dat de voorloper van antibiotica zo in deze hoek is gedrukt, zal wel weer om geld of patenten draaien. Collodiaal zilverwater kun je nl zelf maken en dat geldt niet voor antibiotica. En als die antibiotica zorgt nu steeds meer voor chronische resistentie problemen.

De Grieken waren zo slim om in zilveren pannen te koken en van zilveren schalen en borden te eten. De industrie heeft intussen de zilver nanoparticles (zeer kleine deeltjes) ontdekt als ultieme ontsmetter.BacteriŰn gebruiken nl een bepaald enzym dat ze helpt zuurstof op te nemen, maar zilver blokkeert dit enzym en doodt de bacterie binnen 6 minuten zonder het weefsel aan te tasten. Steeds meer fabrikanten ontdekken de kracht van zilver en nu zie je dan ook zilver toegepast worden in beddengoed, speelgoed, kleding, deodorants, voedingscontainers en gezichtsmaskers.

Wordt hoog tijd dat de antikwak club de waarde van zilver gaat inzien.....

http://www.plastemart.com/upload/literature/Silver_nanoparticles.asp


Collo´daal zilver, de herontdekking van een superantibioticum?

Collo´daal zilver, blijkt een krachtig, natuurlijk antibioticum te zijn en werkt preventief voor infecties. Werkend als een katalisator verstoort het een enzym dat eencellige bacterien, virussen en rottingsbacteria nodig hebben voor hun zuurstof-stofwisseling. Zilver werkt zonder kwaad te doen aan menselijke enzymen of onderdelen van de menselijke chemie van het lichaam. Het resultaat is destructie van de ziekte veroorzakende organismes in lichaam en voedsel. Een verdunning van 6 delen zilver op 1 miljoen delen water is voldoende om ziekmakende bacterien te doden. Collo´daal zilver blijkt daarnaast ook nog een stimulans te zijn voor het afweersysteem om de ziektekiemen te vernietigen en werkt tevens algemeen ontstekingremmend. Vanaf 1900 tot het begin van het tijdperk van de moderne antibiotica - ca 1940 met de introductie van de sulfa preparaten- was zilver een van de hoofdpijlers van de medische praktijk in Europa en de U.S.A.

Een collo´de bestaat uit uiterst kleine deeltjes die binnen in een vloeistof drijven en ondanks de uitwerking van de zwaartekracht niet omlaag zakken. Om zo in de vloeistof verdeeld te blijven moeten de deeltjs kleiner zijn dan een micron.
In het geval van collo´daal zilver worden zilverdeeltjes, zilver-ionen, getrokken van een zuiver zilveren elektrode die in gedistilleerd water (=mineraal vrij)staat, door een lage elektrische stroom door de elektrodes en het water te laten stromen. Deze geeft ieder zilverdeeltje een elektrische lading. Deze zilverdeeltjes kunnen een afmeting hebben van ca. 0,01 tot 0,00001 micron (1 micron = 1 miljoenste deel van een een meter).

Collo´den zijn in de natuur de kleinste deeltjes waarin een stof fijn gemaakt kan worden en waarbij deze toch nog zijn karakteristieke eigenschappen behoudt. Door een stukje zilver om te zetten in een wolk van microscopisch kleine deeltjes is de oppervlakte sterk vergroot en daarmee zijn genezende eigenschappen. Bovendien kan het zo makkelijk diep in het lichaam doordringen

Bron: http://www.colloidaalzilver.nl/


Hongkong bespuit ondergrondse met colloidaal zilver spray

De ondergrondse in Hongkong gaat haar treinen behandelen met een colloidaal zilver antibacterie spray om zo de verspreiding van verkoudheid en griep via passagiers af te remmen. Wel grappig aspect is dat de antikwak club dit soort produkten nog altijd af doet als kwakzalver middeltjes. De overheid van Hong Kong denkt daar blijkbaar anders over...

http://www.newstarget.com/020851.html

http://www.mtr.com.hk/eng/corporate/file_rep/PR-06-084-E.pdf

http://www.fonteine.com/colloidaalzilver.html

http://www.nanotec.or.th/en/index.php?


Collo´daal Goud

Collo´daal Goud is eerder een belangrijke mentale, weerstand en immuunsysteem versterker. Door dit beter verdedigingsysteem tegen ziektes geeft het vernieuwde vitaliteit en zo mogelijk een langer leven. In tegenstelling tot Collo´daal Zilver heeft Collo´daal Goud geen uitgesproken effekt op virussen of bacterien.

www.colloidaalgoud.be


Silver – Powerful Immune Support

A new study published in JAMA is sure to have an unintended result –  dramatically boosting the sales of colloidal silver around the country  as a powerful immune support mineral.  The study was actually about the use of silver-coated tubes in hospital patients, and it showed a 36 percent reduction of ventilator-associated pneumonia (VAP), with a 48% reduction over the first 10 days (the common length of tube use for many). The silver-coated tubes were designed to steadily release silver ions,  not much different than taking colloidal silver as a dietary supplement.  The researchers explain how this works, “Silver kills bacteria and yeast by sticking to the organisms’ enzymes, genetic material and other molecular components, preventing basic functions and interfering with reproduction.

http://www.wellnessresources.com/health/articles/hi_ho_silver_powerful_
immune_support/?source=Email&camp=news082508

Tip: J.A.P.Hooykaas


MU Researchers Examine the Environmental Effects of Silver Nanoparticles

The engineers want to find out if silver nanoparticles, known for their bacteria-fighting ability, effectively defend against bacteria found in treatment plants. Hu said the particles enter sewage systems following the washing of hands after people have handled the "nanotechnology enhanced" products.

http://munews.missouri.edu/NewsBureauSingleNews.cfm?newsid=15025


Nadelen?

Een lezer schreef mij over het feit dat nadelen/voordelen aan colloidaal zilver zitten en
stuurde mij de volgende links toe:


http://www.cqs.com/silver.htm
http://www.acrimony.org/article_power_of_silver.php
http://serendip.brynmawr.edu/biology/b103/f02/web2/ctraversi.html

 

Reaktie daarop van een andere lezer

Het belangrijkst wat men in de gaten moet hebben is het verschil
tussen collo´daal en ionische zilver. Hoewel voor ionische zilver voor
het gemak de algemene benaming “collo´daal zilver” wordt gebruikt, is
er een belangrijk verschil tussen deze twee.

Om het simpel te houden: colloidaal zilver bestaat uit relatief
grotere zilverdeeltjes met een complete set electronen en de oplossing
ziet meestal lichtgeel uit. Ionische zilver zijn kleinere zilveratomen
die een electron missen en de oplossing ziet nagenoeg als gewoon water
uit. De meeste colloidaal zilver oplossingen bestaat uit zowel
colloidaal als ionische zilver. De ene fabrikant denkt dat collo´daal
zilver de beste is en zorgt dat zijn zilveroplossing uit meer
colloidaal zilver bestaat dan uit ionische zilver en een andere
fabrikant denkt juist het omgekeerde.

Uit een betrouwbare test is gebleken dat het de ionische zilver is die
effectief is tegen bacteriŰn (zie
http://www.silvergen.com/ionic_versus_colloidal_silver.htm). Het
argument dat ionische zilver niet effectief zou zijn is dat ionische
zilver met maagzuur gaat binden en op die manier geneutraliseerd
wordt. Maar volgens deze website:
http://colloidalsilverresearch.com/colloidal_silver_transport.htm,
bindt ionische zilver eerst met metalloproteinen in het speeksel,
waardoor het de maagzuur intact kan passeren, alvorens het weer
vrijgemaakt wordt in de darmen.

U kunt heel veel nuttige en betrouwbare informatie hier vinden:
http://www.silvergen.com/informat.htm. Hoewel dit de site is van een
fabrikant die zilvercolloidaal generator verkoopt (die ik persoonljk
al meer dan twee jaar succesvol gebruik), is de geboden informatie,
naar mijn mening althans, correct, uitstekend onderbouwd en
betrouwbaar. U kunt zelf een blik op werpen en de kwaliteit van de
geboden informatie beoordelen.

Uit deze studie kunt u lezen dat collo´daal zilver netjes afgevoerd
wordt door het lichaam: http://www.silvergen.com/General/altman.pdf

Agyria (blauwe huid) krijg je nooit met ionische zilver oplossing in
puur water gemaakt via electrolyse. Om Agyria te krijgen moeten de
zilverdeeltjes relatief groot zijn, de dichtheid van de oplossing vrij
groot zijn (in de buurt van 100 ppm) en moet het vaak en regelmatig
ingenomen worden. Meer info:
http://www.silvermedicine.org/argyria.html

En hier zijn er nog meer betrouwbare informatieve links over
`colloidaal` zilver: http://www.silvergen.com/links_resources.htm

In uw website is er een link naar http://www.cqs.com/silver.htm. Ik
moet zeggen, ik heb nog nooit zoveel leugens en onwaarheden in een
pagina gelezen. Elke bewering die hier gedaan wordt is in waarheid
precies het omgekeerde. Het zijn gewoon grove fouten of leugens. Om ze
allemaal wetenschappelijk te weerleggen is veel werk. Ik poog toch
hier om een paar van die na´eve stellingen te weerleggen:

Silver is toxic and a carcinogen: Waarom lijdt iemand die Agyria heeft
verder niet aan kanker of andere lichamelijke ongemakken? Agyria is
puur een cosmetisch ongemak, verder niets. Als zilver giftig en
kankerverwekkend zou zijn, dan moet iemand die agyria heeft andere
lichamelijke ongemakken lijden, wat niet het geval is.

Pages 164-166 cross currents

By Dr. Robert O. Becker

"In each case, the nonunions healed even faster than they would have
if negative electrical currents had been used. In addition, the soft
tissues and skin healed at the same extraordinary rate. The
electrically generated silver ion was doing something more than
killing bacteria it was also causing major growth stimulation of
tissues in the wound.

When we finally tracked down exactly what was happening, we found that
as human fibroblast cells (which are common throughout the body) were
exposed to the electrically generated silver ions, they
dedifferentiated. They were then able to multiply at a great rate,
producing large numbers of primitive, embryonic cells in the wound
even in patients over fifty years of age. These "uncommitted" cells
were then able to differentiate into whatever cell types were needed
to heal the wound. So what we were in fact doing was turning on
regeneration in human tissues, which I had thought we would never be
able to do.

In our previous studies of regeneration, we had found that in human
beings, only bone-marrow cells could dedifferentiate. Because there
were so few such cells, we thought that any regeneration in human
beings (other than fracture healing) was impossible. The
dedifferentiation of the abundant fibroblast cells by electrically
generated silver ions may provide us with the means to restore
regeneration to human patients.

While I was excited at this serendipitous discovery, my patients could
have cared less how the wounds were healed. They were simply delighted
at the fact that, at long last, a treatment had worked. Perhaps the
most important moral in this story is that it demonstrates that no one
can tell in advance what will happen in a scientific experiment.

Electrochemical therapy for cancer

Actually, this circuitous pathway led us back to one of our original
aims, the control of cancer growth. If the electrically generated
silver ion dedifferentiated normal human fibroblast cells, would it
also dedifferentiate human cancer cells? If so, we would have a way to
duplicate in human beings. Dr. S. Meryl Rose's experiments with
salamander cancers, in which dedifferentiated cancer cells
dedifferentiated as normal cells. A lack of funds, unfortunately,
prevented us from completing this work. However, we did find that some
human cancer cells in culture appeared to dedifferentiate when exposed
to these silver ions.

I also had a patient with a severe, chronic bone infection who had an
associated cancer in the wound. He refused amputation, which would
have been the treatment of choice, and insisted that I treat his
infection with the silver technique. After three months, the infection
was under control, and the cancer cells in the wound appeared to have
changed back to normal. When I last heard from him, eight years after
the treatment, he was still fine.

It is important to realize that this is not simply an electrical
effect, but the result of the combined action of the electrical
voltage and the electrically generated silver ions. It is an
electrochemical treatment. While we do not have firm evidence at this
time, what probably happens is that the silver ion is shaped so as to
connect with some receptor group on the surface of the cancer-cell
membrane. After that connection is made, an electrical-charge transfer
sends a signal to the nucleus of the cancer cell that activates the
primitive-type genes, and the cell dedifferentiates. In that state it
awaits instructions as to what it is to become. The process is exactly
the same as that in Rose's experiments, except that in this case the
dedifferentiation is caused by the unexpected action of the positive
silver ions.

This technique obviously requires more study before any clinical use
can be made of its antitumor effect. However, it does appear to be a
promising lead in an otherwise rather grim picture."

Some people have made statements that silver is a heavy metal and can
induce cancer. Nothing is further from the truth. Here is an
excellent rebuttal to one detractor of silver named Jonathan Campbell
. Marshal Dudley researched the silver/cancer claims and here is his
information.
http://www.silver-colloids.com/Pubs/dark-side-rebutal.htm

Silver has no purpose in the human body: penicilline en pijnstillers
ook niet, waarom heeft de schijver daar niets op tegen?

Silver causes immune dysfunction: nee, helemaal niet. Zilver helpt ons
immuunsysteem zelfs.

Silver is unnecessary: alleen als je nooit infectieziekten oploopt.
Anders wel.


 

 

Terug naar het hoofdmenu 

 

Thema sites
Glycemische index
Plaatsnaam
Romantiek
Spijsvertering
Vindplaats
Winkelen
Zoekgids

 


View My Stats