logo.jpg (7231 bytes)

Google

Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

 

Candida de echte oorzaak van tumoren ?


Ik was al eens eerder gewezen op het werk van deze Italiaanse oncoloog die erg onder vuur ligt van andere kankerspecialisten waarvan de meeste financiŽle banden hebben met big pharma en alleen geloven in het systematisch vergiftigen of bestralen van het lichaam. Gelukkig zijn er mensen zoals Dr. T. Simonini die op een andere manier naar kanker kijken en met minder agressieve methodes meer bereiken dan de gevestigde orde. In zijn boek beschrijft hij ook de tijd dat we medici zeer serieus namen toen zij barbaarse methodes van bijv aderlating hanteerden, ze waren er toen ook heilig van overtuigd het bij het rechte eind te hebben terwijl natuurgenezers met natuurlijke oplossingen kwamen en verketterd werden. Grote kans dat we over enkele decennia chemotherapie en bestraling ook als iets barbaars gaan zien.....

Als Dr. T. Simoncini gelijk heeft en de schimmel Candida de echte oorzaak is van tumoren dan worden antibiotica en suiker belangrijke indirecte aanjagers van kanker omdat zij de groei van schimmels bevorderen en de afweer door goede darmbacteriŽn ondermijnen. Aangezien ons vlees, kweekvis en zelfs onze landbouwprodukten vervuild zijn met resten van antibiotica dan zal het aantal mensen met kanker dus nog verder gaan toenemen als de Candida schimmel niet zal worden beteugeld.

Zelf ben ik na twee antibiotica kuren van tandarts/kaakchirurg flink gemangeld door Candida in 2006. Na veel puzzelen en gesprekken met natuurartsen kwam ik er achter dat mijn vermoeidheid en sufheid veroorzaakt worden door toxines van diverse schimmels die zijn gaan woekeren in oa mijn darmen en kaakholtes. Het leek alsof ik in de loop van de dag een slaapmiddel kreeg ingespoten en moest vaak al eind vd middag een paar uur naar bed. Onverklaarbare pijnklachten, opgezette slijmvliezen, sufheid, zweten etc. Huisarts kon niets vinden en bleef maar over stress praten want als er niets te vinden dan is dat natuurlijk weer het standaard antwoord. Maar goed, zelf maar weer op onderzoek gegaan en gebruik nu oa koude persing kokosolie (caprylzuur en laurinezuur) en olijfolie dat schimmeldodend werkt en een combinatie van zwarte komijn, olijfblad, melaleuca en alternifolia. Ook is het cruciaal om suikers en gist (brood, wijn en bier) te vermijden, kies dus voor bijvoorbeeld zuurdesembrood. Ik begin nu weer langzaam op te knappen...

Het wachten is op de eerste Nederlandse oncoloog met ballen die zijn nek durft uit te steken en eens gaat praten met deze Italiaanse oncoloog.

Wordt goedkoop maagzout onze redder?

De Volkskrant doet intussen alles om Simoncini te mangelen, ze zijn een heksenjacht begonnen en al jaren loyale aanhangers van de antikwakjes in Nederland die onder leiding van medisch fundamentalist Renckens de complementaire geneeswijzen in Nederland in de ban willen doen. Een herhaling van de Spaanse inquisitie, wie anders denkt moet een medische ketter zijn.....de kachels van de farmaceutische vriendjes moet namelijk blijven roken. Gelukkig is de krant Trouw wat kritischer richting het farmaceutische bolwerk en durft zij echt belangrijke zaken aan de kaak te stellen.

Wil je meer weten hierover lees dan zeker eens dit artikel:
http://www.fonteine.com/heksenjacht2008.html

Ron


Sodium Bicarbonate and cancer

275 pages

bica.jpg (11084 bytes)

Sodium bicarbonate is the time honored method to 'speed up' the return of the body’s bicarbonate levels to normal. Bicarbonate is inorganic, very alkaline and like other mineral type substances supports an extensive list of biological functions. Sodium bicarbonate happens to be one of our most useful medicines because bicarbonate physiology is fundamental to life and health. So helpful and elementary it’s even instrumental in helping sperm swim up and enter the cervical canal.1 Like magnesium chloride administration possibilities are versatile: intravenous, oral, transdermal, and via catheter; it can be vaporized directly into the lungs and be used in enemas and douches. This book is about the application of the least expensive, safest and perhaps most effective cancer medicine there is. In this very first chapter enough information is presented to convince doctors and patients alike to take or prescribe water with dissolved sodium bicarbonate. By the time one finishes this book it is my belief that most cancer patients will need no more convincing. No more than a thirsty person needs convincing to swallow down water when coming out of the dry desert.

Lees verder


The video of the presentation by Dr. Simoncini at the 36th Annual Cancer Convention in Los Angeles 2008

To many people, both within and without the medical community, cancer is perceived as “a certain group of cells that begins to grow out of control.” This, however, is the most widespread misconception about cancer, and possibly the prime obstacle that has been stopping us from finding a solution after so many years of frustrating research.


Natriumbicarbonaat kan kanker opsporen

De van nature voorkomende chemische stof bicarbonaat, dat gebruikt wordt als rijsmiddel om te bakken, kan helpen om kanker op te sporen door gebruikmaking van gevoelige scanningsmethoden. Onderzoek suggereert dit. Bicarbonaat is in het lichaam betrokken bij de balans tussen zuren en basen. Maar van kankerweefsel is bekend dat het dit omzet in koolstofdioxide. Het Cancer Research UK Team ondekte met behulp van MRI-scans veranderingen in de chemische stof, waardoor ze kanker zelfs in een heel vroeg stadium wisten te identificeren. Bijna alle vormen van kanker hebben een lagere pH-waarde, wat betekent dat kanker zuurder is dan het omliggend weefsel. BIj muizen wisten de onderzoekers de MRI-gevoeligheid met ruim 20.000 maal op te voeren, aldus Nature Journal.

Vroeg signaliseringssysteem
Ze zeiden dat zulk een precisie zou kunnen worden gebruikt om tumoren te kunnen opsporen en om te zien of behandelingen effectief werken in een vroeger stadium. Momenteel is er geen manier om veilig de verschillen in pH te meten bij patiŽnten, maar het lokaliseren van deze verzuurde gebieden zou kunnen worden gebruikt om kankervormen op te sporen wanneer deze nog erg klein zijn. Hoofdonderzoeker Prof. Kevin Brindle van het Cancer Research UK Cambridge Research Institute zei: "Deze techniek zou kunnen worden gebruikt als een hoog gevoelig vroegtijdig waarschuwingssysteem voor de tekenen van kanker. Door gebruikmaking van het natuurlijke pH-balanssysteem van het lichaam hebben we een potentieel veilige manier gevonden om pH te meten om te kunnen zien wat er binnenin de patiŽnt gebeurt."

Reactie op de behandeling
"MRI is in staat om de abnormale pH-waarden die gevonden worden bij kanker op te merken en het is mogelijk dat dit kan worden gebruikt om nauwkeurig aan te duiden waar de ziekte aanwezig is en wanneer deze reageert op behandeling." Met behulp van de MRI-technologie bekeken zij hoeveel van het toegevoegde bicarbonaat was omgezet in koolstofdioxide binnenin de tumor. In meer verzuurde tumoren was meer bicarbonaat omgezet in koolstofdioxide. Collega-onderzoeker Dr Ferdia Gallagher zei: "Hoewel we nog in een vroeg stadium zitten, heeft deze techniek, als ze veilig en effectief blijkt te zijn bij kankerpatiŽnten, de potentie om een cruciaal instrument te zijn bij een vroegtijdige opsporing van kanker - hetgeen vaak de sleutel is tot een succesvolle behandeling." Dr Lesley Walker, directeur informatievoorziening kanker van Cancer Research UK zei: "Het is echt belangrijk dat we nieuwe wegen vinden om kanker vroegtijdig te diagnostiseren en om te kijken of de medicijnen goed werken in het lichaam. "Dus als klinische experimenten laten zien dat deze techniek net zo veilig en effectief is bij kankerpatiŽnten als dat we verwachten, dan kan dit een erg bruikbaar instrument zijn in de vroegtijdige opsporing van kanker en vele levens sparen."

http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/7423304.stm

Vertaling: Ton Claessen/Mike Donkers

Tip: DE COCK JEAN-CLAUDE


Simoncini update - ook Marjolein genezen van eierstokkanker mbv natriumbicarbonaat

Marjolein Bouwman, de eierstokkankerpatiŽnte uit het artikel over de natriumbicarbonaattherapie van de Roomse arts Tullio Simoncini in
Revu 8, is in ItaliŽ genezen verklaard.

http://www.revu.nl/10972.Nederlandse_genezen_verklaard_van_kanker

 

Update sept 2008

 • Kritiek op Simoncini door "genezen patiŽnt", kanker toch terug

  Nieuwe Revu brengt het verhaal dat de kanker bij Marjolein weer terug is en uitgezaaid naar andere organen.

  Eerlijkheidshalve zou je ook eens moeten naar de patiŽnten die officieel
  kankervrij verklaard zijn in ziekenhuizen na bijv chemotherapie en waar
  dan de kanker extra sterk en uitgezaaid is teruggekomen omdat het immuunsysteem door de behandelingen compleet gesloopt is en dus
  de kanker op volle kracht kan toeslaan. Dan kun je denk ik nog wel heel
  wat pagina's van deze site vullen.

  Uit Amerikaanse statistieken van 2004 blijkt namelijk dat er van de 154.000
  chemo patiŽnten er na 5 jaar nog maar 3300 in leven waren oftewel 151.000
  naamloze doden waar we niets meer over horen, risico van het vak zullen
  we maar zeggen.....

Ron


Video - getuigenissen

http://www.curenaturalicancro.nl/video-testimonials.html

 

Voorbeeld van een dossier:

Naam: Marion
Geboortejaar : 1952
geslacht : vrouw
Nationaliteit : Nederlandse

Kanker historie
Juli 2001 borstkanker linker borst. Tumor 1,7 cm. hormoon gevoelig, niet agressief.
Borstbesparende operarie, schildwachtklier aangetast, klieren (4) eromheen schoon. 35 x bestraling, 4 chemo's.

3 Jaar Tamoxiven, 2 jaar Arimidex geslikt (hormoon onderdrukkers)
Juli 2006 in zelfe borst recidief. Niet hormoongevoelig.1,5 x 1 cm.
6 dagen 0,5 liter natriumbicarbonaatoplossing van 5% (bica in het kort) per infuus gekregen. 6 dagen niets en dan weer 6 dagen 0,5 liter natriumbicarbonaat 5% per infuus gekregen.

Aansluitend (begin september 2006) naar Rome alwaar ik in 6 dagen 5 x in de borst ben ingespoten met natriumbicarbonaat oplossing 5%. In het totaal 300 ml.
Vanwege bestraling in 2001 en omdat er enkele lymphenklieren zij verwijderd duurt het lang voordat de vloeistof weg is uit mijn borst. Nu sept 2007 is het zelfs nog niet helemaal weg. Wel veel minder.

Inmiddels diverse keren mammografie en echo laten maken in verschillende klinieken. De tumor van 2006 is er niet meer op de zien. Ook een MRI laten maken. Daarop is de plek waar de tumor zat zichtbaar, afmeting kleiner namelijk 1,5 x 0,6 cm. en verder op een andere plek van ongeveer 2,0 x 1,5 cm. Op een MRI zie je echter alles. Dus ook littekens, vetbultjes en resten bica.

De radioloog van de MRI wist van mijn behandeling met bica en keurde dit af. Hij zei voor chemo te zijn. Maar op mijn vraag hoe het zat met de klieren rondom moest hij toegeven dat die allen schoon zijn en dat dat de eerste plaats is waar een borstkanker uitzaait. Dit alles staat ook duidelijk in zijn latere rapport, 3 x zelfs.
Hierna 2 verschillende klinieken (waarvan 1 zeer modern) mammo en echo laten maken.

Eerste kliniek niets te vinden.
De zeer moderne 2de kliniek weet van mijn situatie in 2001, maar van vorig jaar het recidief niets verteld. Radioloog vindt een plekje dat overeenkomt met de "nieuwe" plek van de MRI maar dan van 1,2 x 1,2 cm. Vanwege mijn achtergrond is het verdacht, maar niet zeker.

Dus, de tumor van vorig jaar is gewoon weg. Op de MRI zie je een litteken. Het andere kan ik zelf voelend in de gaten houden en ik laat elke 6 maanden een echo maken. Mammo's nu wel genoeg gehad. 4 stuks in 1 jaar. Bloedtesten zijn prima. Kanker makers zeer laag ruim beneden de referentiewaardes.


The war on Bica ..... Dr S Rodenhuis

http://www.kanker-therapie.nl/video.html#


Marjolein uit 'Netwerk' en 'Nieuwe Revu' genezen verklaart!

Marjolein Bouwman (25) uit de 'Netwerk-reportage' en 'Nieuwe Revu', met een zeer agressieve vorm van eierstokkanker, is genezen aldus de bevindingen van een 3-tal artsen. Zij is een tweetal maanden behandeld met natriumbicarbonaat onder supervisie van Dr.T.Simoncini. Een en ander is gebleken uit informatie die wij hebben ontvangen op 13 maart 2008 en ook te lezen op haar, hier nog niet nader te noemen, weblog. De weblog-berichtgeving van Marjolein en overige informatie is ook te vinden op mijn/ons weblog:

http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com

In weekblad 'Nieuwe Revu' (nr.12) van woensdag 19 maart 2008 een verslag van Marjolein Bouwman en het commentaar van oncoloog Marcel Soesan, een van de twee oncologen die door de IGZ is geraadpleegd, voordat zij een persbericht met onzinnige en onbewezen uitlatingen/stellingen het (media) land instuurden die het vervolgens klakkeloos rondbazuinden. Marjolein is inmiddels een van de velen die de effectieve werking van natriumbicarbonaat, in de strijd tegen kanker, heeft ondervonden. Velen zullen nog volgen, want de voortgang van deze succesvolle therapie zal niet meer te stoppen zijn ondanks negatieve uitlatingen van de IGZ/oncologen (riskant/zinloos) en misleidende publicaties door informatief twijfelachtige instellingen zoals de 'VtdK / Dr.Lutser medisch weblog' en vergelijkbare dubieuze instanties. Deze behandeling was dus, net als bij veel andere patienten, weldegelijk zinvol en zonder noemenswaardige bijwerkingen/risico's. Behandelingen waarvan zelfs de arts/directeur van de kliniek 'Berg en Bosch' in 'Nieuwe Revu' (nr.8 van 20 februari 2008) zegd: "Ik heb opzienbarende resultaten gezien".

Met vriendelijke groet,

Ton Claessen


Schimmels en verhoogd cholesterol

Dit is heel interessant voor mensen met een verhoogde cholesterol:

 

Probiotica

Volgens voormalig WHO-onderzoeker dr. Antonio Constantini spelen ongewenste schimmels een belangrijke rol bij het ‘dichtgroeien’ van kransslagaderen. ‘Schimmels maken in de darm gifstoffen, zogenoemde mycotoxinen,’ verklaart Constantini. ‘Sommige mycotoxinen, ondermeer die van een schimmel die algemeen voorkomt in granen, wekken al in kleine hoeveelheden ernstige aderverkalking op. In een gezonde, evenwichtige darmflora krijgen zulke schadelijke schimmels geen kans. Maar als de balans verstoord raakt, gaan ze woekeren, waardoor er hoge concentraties bloedvat-onvriendelijk gif in het bloed komen. Eťn van de manieren van het lichaam om zich tegen mycotoxinen te beschermen, is de aanmaak van extra cholesterol. Cholesterol maakt gifstoffen minder schadelijk. Probiotica laten een cholesterol≠verlagend effect zien, omdat ze kwalijke darmschimmels en hun gifstoffen temmen, waarna het lichaam de cholesterolproductie omlaag brengt.’

http://www.menshealth.nl/Gezondheid/DossierProbiotica/Dossier
ProbioticaArtikelenNietVerwijderen/Voordelen.htm


Video - A MUST SEE for everyone who believes that cancer is a mysterious disease!

Until 2007, I didn't know Italian cancer specialist, Tullio Simoncini, M.D., nor did he know me. Seemingly worlds apart, we were on identical paths; unlike millions of cancer researchers before us, we discovered the cause of cancer. Then God placed us together and a most amazing interview ensued. Watch now as this millennium's most important cancer discovery is told. Then please send it to loved ones who need this information. Tell everyone you know to sign up for our free newsletter, because the information is simply too important to be without the next time you find yourself in a hospital or doctor's office.

http://www.know-the-cause.com/Shows/TullioSimonciniMD
WithDougKaufmann/tabid/109/Default.aspx


Ken de feiten - lees het boek

Het boek is leverbaar voor 30 euro incl porto.

Email ons voor bestelinfo: ugamedia@wirehub.nl

Ontdek wat de handelaren in ziekmakende chemotherapiŽn willen doodzwijgen en wat de Volkskrant zo bedreigend vindt voor de gevestigde medische club. Als dit onzin is waarom dan niet laten zien dat dit zout geen tumoren kan doden? Het lijkt verdacht veel op een beerput, een voormalig Italiaanse oncoloog zet alles op het spel (goede betaalde baan en reputatie) om ons te wijzen op een mogelijke oplossing voor veel soorten kanker als alternatief voor een giftige chemotherapie die het lichaam nog verder uitput.

 

In de uitzending van 30 november 2007 van RTV Utrecht beweerde nierspecialist Geers van het Antonius Ziekenhuis dat men daar werkt met een natriumbicarbonaatoplossing van 8% en dat Simoncini werkt met het vijfvoudige. Als deze specialist het boek zou hebben gelezen dan had hij geweten dat er slechts met 5% wordt gewerkt, zie ook:

http://www.voorennadediagnose.nl/W47-Resultaten-natriumbicarbonaat.html

Kortom de medische leugen regeert weer eens.....


Kanker is een schimmel ?

Dr. T. Simoncini, oncoloog te Rome, verricht al een lange reeks van jaren onderzoek naar het bestrijden van kanker met behulp van natriumbicarbonaat (ofwel: maagzout, zuiveringszout).

Het boek “Kanker is een schimmel” licht toe hoe een schimmelinfectie altijd de basis vormt voor ongeacht welke neoplastische vorming en dat deze zich tot in het oneindige probeert te verspreiden binnen in een organisme. De groei van de schimmelkoloniŽn, samen met de reactie van de weefsels die zich proberen te verdedigen tegen de invasie, bepalen de tumor. Deze is dus slechts een extracellulair verschijnsel. Er is daarom maar ťťn oorzaak voor kanker: candida, die afhankelijk van het betrokken anatomische gebied telkens verschillende histologische reacties opwekt. Dit verklaart waarom er zoveel typen tumoren zijn.

http://www.stichtingsergio.nl/onderzoek.htm
http://www.curenaturalicancro.nl/

 

Kanker is een Schimmel“ door Dr. Tullio Simoncini Oncoloog

Temidden van de complexe hoeveelheid voorstellen die een definitief antwoord proberen te geven op het probleem kanker, onderscheidt dat van de oncoloog Tullio Simoncini zich ongetwijfeld vanwege zijn eenvoud en vanwege zijn innovatieve ideologische vermogen.

Het boek “Kanker is een schimmel” licht toe hoe een schimmelinfectie altijd de basis vormt voor ongeacht welke neoplastische vorming en dat deze zich tot in het oneindige probeert te verspreiden binnen in een organisme. De groei van de schimmelkoloniŽn, samen met de reactie van de weefsels die zich proberen te verdedigen tegen de invasie, bepalen de tumor. Deze is dus slechts een extracellulair verschijnsel.

Er is daarom maar ťťn oorzaak voor kanker: candida, die afhankelijk van het betrokken anatomische gebied telkens verschillende histologische reacties opwekt. Dit verklaart waarom er zoveel typen tumoren zijn.

Momenteel is natriumbicarbonaat (in een oplossing van 5% of 8,4%) de enige stof die in staat is om tumoren volledig te laten verdwijnen en die er dankzij de grote verspreidbaarheid in slaagt om de schimmelmassa’s binnen in het organisme uiteen te doen vallen.

http://www.kankeriseenschimmel.nl/kanker-schimmel-inhoud.html

 

Interview
http://www.kankeriseenschimmel.nl/interview-simoncini.html

Video interview
http://www.cancer-fungus.com/video1nl.html

VIDEO 1 - Dr. Simoncini
In this interview Dr. Simoncini explains the therapy by answering questions and showing video footage from several cases treated.

VIDEO 1 part2 - Dr. Simoncini
The second part of the interview by Dr. Simoncini

VIDEO 1 part3 - Dr. Simoncini
The third part of the interview by Dr. Simoncini

VIDEO 2 - peritoneo cancer
A patient testimonial after the treatment with sodium bicarbonate.

VIDEO 3 - breast cancer
A patient testimonial after the treatment with sodium bicarbonate.


Video - Drs Trentelman interview

Een interview met mijnheer Trentelman over de veelbelovende werking van Natriumbicarbonaat als behandel middel voor kanker en de noodzaak om deze en andere alternatieven voor chemo-therapie nader te onderzoeken.

http://www.voorennadediagnose.nl/


Website (blog) m.b.t. Dr.Simoncini/Natriumbicarbonaat

Wij zijn bezig met een website (blog) waarop alle informatie die van belang is/kan zijn, m.b.t. Dr.Simoncini/Natriumbicarbonaat en zijn revolutionaire en succesvolle manier van behandeling kanker, is/wordt samengebracht met onderstaande doelstelling.

Onze doelstelling is het mobiliseren van de publieke opinie, want de huidige en toekomstige Nederlandse patiŽnten zijn erbij gebaat, dat op iedere denkbare website, radio/tv en/of krant, minstens de discussie wordt geÔnitieerd en aangewakkerd over dit belangrijke onderwerp, waarvan het grootste deel van het Nederlandse volk (NOG) niet op de hoogte is, teneinde daardoor de medisch specialisten en farmaceutische industrie tot stellingname te dwingen.

Tip:
Plaats onderstaande link eventueel bij favorieten en verspreid hem zoveel mogelijk, dan is middels 1 link alle informatie voorhanden.

http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com


Geschorste arts behandelt kankerpatiŽnten

De geschorste Italiaanse arts Tullio Simoncini is nog steeds betrokken bij de behandeling van Nederlandse kankerpatienten. Een Interview met de omstreden arts.

http://player.omroep.nl/?aflID=6530500


Video - We watch in face the cancer: the seen tumor gives near


The Role Of Fungus In Cancer

Thousands of research papers report the presence of yeast and fungus in cancer patients. The problem is that all refer to the development of fungal conditions after cancer treatment has begun. Researchers contend that cancer therapies, aimed at destroying cancer, also destroy the immune system of the patient. At this point, left without the immunity to fight disease-causing germs, yeast and fungus multiply rapidly and the patients often succumb to "secondary" fungal infections. Hence, according to cancer experts, much attention needs to focus on methods of controlling fungal proliferation while taking chemotherapy.

http://www.knowthecause.com/articles/read_article.php?id=15


Fungi and mycotoxins are cause of breastcancer

Baker's yeast is used to make bread, a documented cause of breast cancer in Japanese women. Brewer's yeast is used to make many alcoholic beverages, all of which are known to cause breast cancer in every country where the connection has been investigated, a fact which is well documented (See Chapters 27, 30-32, relative to alcohol, beer and wine causing breast cancer.)

http://members.aol.com/jfoverlag/fungalbionics/excerpt1.htm
http://members.aol.com/jfoverlag/fungalbionics/


Wine Causes Breast Cancer In Dutch Women

Van den Brandt et al. (1995) investigated the association of alcohol consumption and breast cancer in The Netherlands Cohort Study on Diet and Cancer which involved 62,573 women aged 55-69 years. After 3 years of follow-up (1986-1989), the alcohol consumption data on 422 breast cancer cases were analyzed. An increased risk of breast cancer was found with higher levels of wine consumption.

http://members.aol.com/jfoverlag/fungalbionics/wine-bc.htm
http://members.aol.com/jfoverlag/fungalbionics/

Verder op deze pagina het advies om olijfolie te gebruiken daar deze een natuurlijke schimmeldoder bevat. Ook het blad van de olijf wordt vaak in schimmeldoders gebruikt.


Fungi cause of prostate cancer

The various foods which are documented to cause prostate cancer share little in common except that they are all high on the list of fungal/mycotoxin-contaminated foods. The carcinogenic mycotoxin most often encountered is aflatoxin.

http://members.aol.com/jfoverlag/fungalbionics/fgmyc-pc.htm


Prevention of Breast Cancer, Hope at Last

Dr. A.V. Costantini, retired Head of the World Health Organization (WHO) Collaborating Center for Mycotoxins in Food at the School of Medicine in Freiburg, Germany ( see the new book "Prevention of Breast Cancer, Hope at Last") has also advanced a well documented theory that fungal mycotoxins and their eradication from the body are the best form of prevention against breast cancer. It is interesting to note that tamoxifen is antifungal. Dr. Costantini postulates that this is the reason for some of its effectiveness in breast cancer therapy. If his theory is valid, it would help explain the efficacy of vegetarian diets (red meats are a heavy source of fungal mycotoxins) and many natural cancer therapies. Of course, there are less toxic, more effective natural and prescription antifungals that can be used in place of tamoxifen (see Jeanne Marie MartinĻs "The Complete Candida Yeast Guidebook") to rid the body of fungi and their mycotoxins.

http://www.selene.com/healthlink/tamoxifen.html


Major diseases of unknown etiology may in fact have their origin in fungal mold?

Toxin producing fungi are present in stored food, fungal-fermented food, drinks and tobacco, they are a trojan horse who enters our body and destroys it.

http://www.njmoldinspection.com/fungalbionics.html


Dr. Stallone - Naturopathic Medical Doctor

Sodium bicarbonate, unlike other anti-fungal remedies to which the fungus can become immune, is extremely diffusible and retains its ability to penetrate the tumor. This is especially due to the speed at which it disintegrates it, which makes fungi’s adaptability impossible, thus it cannot defend itself.

Sodium bicarbonate is administered directly on the tumor, if possible. Otherwise, it is possible to administer it by the selective arteriography, which basically means selecting specific arteries through which to administer and subsequently begin to dissolve the tumor. Selective arteriography represents a very powerful weapon against fungi that is painless, leaves no after effects, and has very low risks.

http://www.drstallone.com/cancer_sodium.html


Intravenous Sodium Bicarbonate for Cancer in Canada

Dr. Santos uses the protocol of Dr. Simoncini for the treatment of cancer. Dr. Simoncini's results are promising and Dr. Santos has used his treatments inconjuction with other Natural Immune treatments to treat his cancer patients. Sodium bicarbonate helps to increase the pH of the blood thus making the cancer patient more alkaline. Tumors grow in a low pH or acidic envirmonment. By increasing a cancer patients body pH and making it more alkaline, chemotherapy, radiation and natural cancer treatments such as intravenous vitmain C and ozone therapy becomes much more effective.

http://drrodsantos.com/iv_sodium_bicarbonate.html


The war on Bica - The therapy of Dr. Simoncini

The therapy of Dr. Simoncini explained by Dr. John Apsley. Dr. John Apsley has been involved with clinical research specializing in cellular regeneration and accelerated wound repair for the past 30 years. Dr. Apsley holds degrees in nutrition - B.S., chiropractic - D.C., and medicine – MD(E). Certifications include Independent Medical Examiner (IME), Spinal Disability Evaluator (CSDE), and Insurance Claims Reviewer (IRC). He is also a qualified instructor of Electrodermal Scanning and Darkfield Microscopy.

http://www.curenaturalicancro.com/rsbell-dr-apsley-2.html


The Toxic Effects Of Fungal Exposure

Fungi have long been known to affect human well being in various ways, including disease of essential crop plants, decay of stored foods with possible concomitant production of mycotoxins, superficial and systemic infection of human tissues, and disease associated with immune stimulation such as hypersensitivity pneumonitis and toxic pneumonitis. The spores of a large number of important fungi are less than 5 Ķm aerodynamic diameter, and therefore are able to enter the lungs. They also may contain significant amounts of mycotoxins. Diseases associated with inhalation of fungal spores can include toxic pneumonitis, hypersensitivity pneumonitis, tremors, chronic fatigue syndrome, kidney failure, and cancer.

http://www.mold-survivor.com/assoc.illness.html


Clinical Trial: T138067 Sodium in Treating Patients With Advanced Refractory Cancer

Phase I Study of T138067 Sodium in Patients with Advanced Refractory Cancer

http://goldbamboo.com/topic-t4916-a121337.html


The Fungal/Mycotoxin Connections

Fungi/mycotoxins have been for the most part ignored as documented cause of many
malignancies and of auto-immune diseases. The etiopathogenetic mechanisms are not the usual patterns of the invasive-type mycoses nor of mycotoxicoses, but incorporate
the occult features of both of these mechanisms. Some of the mycotoxin-induced malignancies are: hepato-cellular carcinoma, esophageal cancer, lung cancer, colon cancer, kidney cancer, breast cancer, colon cancer, endometrial cancer, leukemia,
lymphoma, astrocytoma and Kaposi’s Sarcoma.

http://www.arthritistrustweb.us/Articles/Fungal-Mycotoxin%20Connection.pdf


Schimmels ook in diervoeding

It has been shown that mycotoxins have various pathological effects on pet species. The worldwide prevalence of mycotoxins in pet food has also been well-documented to cause mortality and economic losses due to acute mycotoxicosis in extreme cases. Specific mycotoxin regulations on pet food should, therefore, be put in force to address the problem. Further research to develop more accurate sampling techniques, more efficient decontaminating processes, and more effective dietary supplements would protect companion animals from the harmful effects of mycotoxins until mycotoxins can be completely eliminated from the raw materials used in pet foods.

http://pubs.acs.org/cgi-bin/sample.cgi/jafcau/2006/54/i26/html/jf062363+.html


Oproep van Duitse natuur arts om alleen bij levensgevaar antibiotica te gebruiken

Antibiotika und alle weiteren chemisch-synthetischen Medikamente  n u r  bei dokumentierter   Lebensgefahr

http://www.luehr-lehrs.info/ALL_Brief_Heilung_2005_10.htm


Schimmel de echte oorzaak ipv dokters diagnose van stress

It is generally known by primary care physicians that about half of the medical evaluations of out-patient polysymptomatic patients fail to elucidate a specific causative disease. The symptom patterns often suggest the possibility of a systemic disease process involving multiple body systems. The patient may complain of chronic fatigue, poor concentration, impaired memory, respiratory tract symptoms, gastrointestinal distress, pains in muscles and joints, skin problems, recurrent infections, urogenital problems, etc. All too often, the diagnosis given to the patient is in terms such as ‘stress’, ‘psychosomatic symptoms’ or an assurance that ‘there is nothing physically wrong’.

http://fampra.oxfordjournals.org/cgi/content/full/18/3/258


The Fungal Etiology of Inflammatory Bowel Disease

Former World Health Organization expert Dr. A.V. Costantini has found that people with Crohn’s often have aflatoxin, a mycotoxin made by Aspergillus molds, in their blood. Barclay found that disease activity in patients with Crohn’s was lower while they followed a yeast-free diet, specifically avoiding baker’s and brewer’s yeasts.

Some feel that the yeast, Candida albicans, may be the cause of Celiac disease, also known as Sprue, or gluten-sensitive enteropathy (10). Celiac disease, doctors presume, is caused by a reaction to a protein particle called gluten that exists in certain grains. This allergic-type reaction leads to inflammation and often severe symptoms in not only the intestines but also the entire body. Conventional treatment therefore involves suppressing the inflammation and symptoms with anti-inflammatory medications. It also requires the avoidance of these particular grains. Ironically, corn is a grain that does not contain gluten. It therefore falls in the “okay to eat” list offered by conventional practitioners and dieticians. Little do most practitioners know that corn is universally contaminated with mycotoxins. So, over-consuming corn, as so many Celiac patients do since they have few other choices of grains in their diet, is likely to propagate the illness. Many people have successfully treated (dare we say cured?) their Celiac disease by not only avoiding grains altogether- especially corn- but also including antifungal medications in their treatment regimen. Such antifungals may include the natural, coconut-derived fatty acid known as Caprylic acid (available over the counter), or stronger, prescriptive antifungals.

http://nuconceptsinc.com/Inflammatory%20Bowel%20Disease-Dr.%20Holland.htm


Clinical Mycology

The first textbook of mycology ever to focus on the management of patients with fungal infections, CLINICAL MYCOLOGY represents an expert, authoritative examination of clinical problem-solving approaches to diagnosis and management. It offers specific recommendations for understanding, controlling, and preventing fungal infections based on underlying principles of epidemiology and infection control policy, pathogenesis, immunology, histopathology, and laboratory diagnosis and antifungal therapy. The book also covers etiologic agents of disease, fungal infections in special hosts such as pediatric patients and patients with cancer or HIV, infections of the organ systems, and more. Extensive illustrations, tables, and photographs throughout the book highlight its clinical context and enhance the reader's understanding of the subject.

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0443079374/qid=10958
77813/sr=11-1/ref=sr_11_1/103-1619226-4083851?v=glance&s=books


Candida and CFS/Fibromyalgia

I am Dr. McCain a practicing naturopathic doctor and I was alarmed at this article. It is completely opposite in most cases to my research. I use a Live Field Microscopy system, (a Dr. Bradford developed scope) and my findings for the Chronic Fatigue patients as well as the Fibromyalgia patients is this. In EVERY case studied the patients had fungus in the blood stream. Systemic candida. When that was detoxed, and it is tricky, the patient recovers quite nicely. This fungus in the blood stream is also seen in my cancer patients, lupus and others.

http://www.rense.com/health2/fibro.htm


TV - Antibiotica, schimmels en sinusitus

http://www.knowthecause.com/shows/videoplayer.php?id=6


Anti-fungal Drug May Help Treat Cancer, Say Scientists at UC Santa Barbara

A drug that has been used for 40 years for the treatment of skin fungus has been found to be a possible cancer treatment, according to an international team of scientists.

Leslie Wilson, professor of biochemistry and pharmacology at the University of California, Santa Barbara, said that the anti-fungal drug, griseofulvin, has been shown to inhibit the growth of cancer cells in his laboratory. The results are published in today's online edition of the Proceedings of the National Academy of Sciences.

The work is the result of a collaboration between Wilson's lab, in UCSB's Department of Biochemistry, Molecular, Cellular and Developmental Biology, and the lab of Dulal Panda, associate professor of biochemistry in the Biotechnology Center, Indian Institute of Technology Bombay.

"The drug has remarkably few side effects and has been used for a long time," said Wilson. Griseofulvin is administered orally, and has been used for decades to treat ringworm and other fungal infections of the skin.

"We discovered that it has the ability to inhibit the growth of cancer cells, in a manner that is similar to much more powerful anticancer drugs such as Taxol and vinblastine," said Wilson. "Although the anti-cancer activity is weak, it is already approved for human use and could be used along with more powerful anticancer agents as an adjuvant in cancer chemotherapy."

The authors found that the drug inhibits the proliferation of cancer cells by affecting mitosis, or cell division, and mitotic spindle microtubule function. They conclude: "A mild suppression of microtubule dynamics by griseofulvin in tumor cells, combined with the effects of more powerful drugs working through other mechanisms, might provide a therapeutic advantage for treatment of certain tumors."


Onderzoeken met betrekking tot het zuurgraadneutraliserende vermogen van natriumbicarbonaat bij tumoren

Anne McLean, “Malignant gliomas display altered pH regulation by NHE1 compared with non transformed astrocytes (Am J Physiol Cell Physiol 278: C676-C688, 2000).

Marion Stubbs, “Causes and consequences of tumour acidity and implications for treatment”, Molecular Medicine: Today, January 2000 (vol.6).

Robert J. Gillies, “Causes and consequences of hypoxia and acidity in tumors - Novartis FoundatŪon symposium”, Molecular Medicine Vol.7 Nį 2 February 2001; “Causes and consequences of hypoxia and
acidity in tumour microenvironments”.

J.R. Griffiths, “Causes and consequences of hypoxia and acždity in tumour microenvironments”, Glia 1994 Nov:12(3):196-210.

Tannock, I.F., “Acid pH in tumors and its potential for therapeutic exploitation”, Cancer Res 1989 Aug 15;49(16):4373-84.

Raghunand, N., “Enhancement of chemotherapy by manipulation of tumour pH”, Br J Cancer 1999 Jun;80(7):1005-11.

Davydova, I.G., “Dynamics of bioelectric activity of the brain and erythrocyte ultrastructure after intravenous infusion of sodium bicarbonate to oncologic patients.” Biull Eksp Biol Med 1992
Apr;113(4):352-5.

Davydova, I.G., “Characteristics of the effects of artificial alkalosis on electrical activity of the brain and ultrastructure of blood cells in oncologic patients”, Vestn Ross Akad Med Nauk 1995;(4):24-5.

Star, R.A., “Regulatory volume decrease in the presence of HCO3- by single osteosarcoma cells UMR-106-01”, J Biol Chem 1992 Sep 5;267(25):17665-9.

LeBoeuf, R.A., “Intracellular acidification is associated with enhanced morphological transformation in Syrian hamster embryo cells”, Cancer Res 1992 Jan 1;52(1):144-8.

Raghunand, N., “Acute metabolic alkalosis enhances response of C3H mouse mammary tumors to the weak base mitoxantrone.” Neoplasia. 2001 May-Jun;3(3):227-35.

Raghunand, N., “pH and chemotherapy pH and chemotherapy” Novartis Found Symp. 200 1;240:199-21 l; discussion 265 -8.

Raghunand, N., “Enhancement of chemotherapy by manipulation of tumour pH.” Br J Cancer. 1999 Jun;80(7):1005-1 I.

Raghunand, N., “Tumor acidity, ion trapping and chemotherapeutics. IL pll-dependent partition coefficients predict importance of ion trapping on pharmaeokinetics of weakly basic chemotherapeutie agents.”
Biochem Pharmacol. 2003 Oct 1;66(7):1219-29.”

Mahoney, B.P., “Tumor acidity, ion trapping and chemotherapeutics. I. Acid plž affects the distribution of ehemotherapeutic agents in vitro.” Biochem Pharmacol. 2003 Oct 1;66(7):1207-18.

Schornack, P.A., “Contributions of cell metabolism and H+ diffusion to the acidic pH of tumors.” Neoplasia. 2003 Mar-Apr;5(2):135-45.

Giffles, R.J., “MRI of the tumor microenvironment.” J Magn Reson Imaging 2002 Dec; 16(6):75 l.

Torigoe, T., “Vacuolar H(+)-ATPase: funetional mechanisms and potential as a target for cancer chemotherapy.” Anticancer Drugs. 2002 Mar; 13 (3):23 7-43.

Griffiths, J.R., “Why are cancers acidic? A carrier-mediated diffusion model for H+ transport in the interstitial fluid.” Novartis Found Symp. 200 1;240:46-62; discussion 62-7, 152-3.

Webb, S.D., “Modelling tumour acidity and invasion.” Novartis Found Symp. 2001;240:169-8 l; discussion 181-5.

Gillies, R.J., “The tumour microenvironment: causes and consequences of hypoxia and acidity. Introduction.” Novartis Found Symp. 200 1;240:1-6.

Gillies, R.J., “Causes and consequences of hypoxia and acidity in tumors” Novartis Foundation symposium. Trends Mol Med. 2001 Feb;7(2):47-9.

Griffiths, JR. “Causes and consequences of hypoxia and acidity in tumour microenvironments. Bioessays. 2001 Mar;23(3):295-6.

Gillies, R.J., “Causes and effects of heterogeneous perfusion in tumors.” Neoplasia. 1999 Aug; 1 (3):197-207.

Stubbs, M., “Causes and consequences of tumour acidity and implications for treatment.” Mol Med Today. 2000 Jan;6(1):15-9

Stubbs, M., “Causes and consequences of acidic ph in tumors: a magnetic resonance study.” Adv. Enzyme Regul. 1999;39;13-30.

Webb, S.D., “Mathematical modelling of tumour acidity: regulation of intracellular pH.” J Theor Biol. 1999 Jan 21; 196(2);237-50.

Yamagata, M., “The contribution of lactic acid to acidification of tumours: studies of variant cells lacking lactate dehydrogenase.” Br J Cancer. 1998 Jun;77(11):1726~3 I.

Martin, G.R., “Non invasive measurement of interstitial pH profiles in normal and neoplastie tissue using fluorescence ratio imaging microscopy.” Cancer Res. 1994 Nov 1;54(21):5670-4.

Boyer, M.J., “Regulation of intracellular pH in subpopulations of cefis derived from spheroids and solid tumours.” Br J Cancer. 1993 Nov;68(5):890-7.

Newell, K., “Studies with gIyeolysis-dericient celIs suggest that production of lactic acid is not the only cause of tumor acidity.”


Doug Kaufmann - Know the Cause

I have been watching Doug Kaufmann's tv show Know the Cause and reading articles and watching videos on his website www.knowthecause.com for the better part of this year. He also has a monthly newsletter if you want to sign up! I have also purchased three of his books. At the end of each chapter he lists dozens of references with scientific documentation. He has been studying fungus for over 30 years. He is a certified Micologist. He personally became interested in this field due to the fact that when he returned from Vietnam, he had many allergies and topical fungal infections. None of the doctors who treated him coud help him, so he began his quest to find the cause of his ailments. In the end, he cured himself using antifungals, probiotics, and an antifungal diet.

Although his books contain references that actually prove what he has written and what he says on his tv show, I guess it is a bit like whether or not you "want" to believe it, such as trusting Jim Humble and MMS as a cure. I wish I could send each of you Doug Kaufmann's book "The Germ that Causes Cancer." He talks about new anticancer drugs such as Gleevac for leukemia. Gleevac is a tyrosine kinase inhibitor. There is a "natural" tyrosine kinase inhibitor known as Ellagic Acid!!! Most of us here have heard of ellagic acid. Ellagic acid is also an antifungal!!! Anyway, I personally believe he is "right on" about cancer being fungus and that it causes a plethera of illnesses that conventional medicine is clueless about!

Doug even reads from Dr. Simoncini's book occasionally, although he says what he doesn't like about his book is the fact that he doesn't provide enough references! Doug Kaufmann describes cancer and then he decribes fungus. They are exactly the same! He explains how chemo and radiation actually enhance fungus!!! He explains how micotoxins (fungal metabolites) cause liver and esophageal cancer.

I have suffered with reflux for about 20 years. Since I have been on an antifungal diet and using antifungals I no longer have GERD! Fumonisin is a documented cause of esophageal cancer in humans. Fumonisin is a univeral contaminate of corn, and is produced by Fusarium species of fungi. Cigarettes and beer cause cancer because mold grows on the stored tobacco and beer is made with grains that contain fungus!!! His book explains how antibiotics are micotoxins that cause eczema, allergies and asthma as well as cancer. Hormone replacement therapy increases the ability of most yeast to adhere to tissues producing more fungi and micotoxins causing Alzheimer's, strokes, heart attacks, and cancer.

Resveratrol is an antifungal! Vitamin D is an antifungal! There is also a chapter called "What I Would Do If I Had Cancer" a doctor's prospective. It also contains the antifungal diet and a Fungal Quotient Test. I urge anyone who is interested to go to Doug's website and buy some of his books. Watch his show if you can. This is why I believe MMS kills cancer. MMS also kills fungus! Check it out:

www.knowthecause.com

Fungus also makes cholesterol. Statins are actually antifungals. Yeast is what makes us fat the same way it makes bread rise! Fungus causes leaky gut, which causes autoimmune disorders! You can believe it or not, but if you are the least bit curious, buy some books and do some of your own research. There are links to more info about fungus on Doug's website, too!

Sally.


To: Dr. Simoncini

I wanted to let you know that my radio show in Oklahoma City does an end-of-the-year awards show. I give various awards for different products and contributions in the "alternative health" community. I am happy to tell you that "Cancer is a Fungus" won the "Book of the Year"  award! I think it's incredible, and I want to do what I can to promote you and your philosophies. Congratulations on winning our award. Whenever you want to join us on the radio to discuss it, please let me know and I will be happy to schedule you.

Kyle Drew


Nasal problem solved with sodium bicarbonate

I have had what I thought was a nasal infection for several years and have tried every kind of substance to clear it up, only to get worse. For the past few months I have been using a saline solution mixed with xylitol (1 tea. ea. sea salt and xyiltol) which did a good job of cleaning out the nasal passage momentarily and making it quite evident I had a neoplasm approximately 1\" up the left  nasal passage, starting to cause vertigo. After hearing of your work I   added sodium bicarbonate to the saline/xylitol solution and sprayed it at least 10 times a day. Immediately I felt the s. bicarbonate contact the growth, around day 5 the solution aggravated the growth and the day after the growth collapsed, now the 10th day and there is complete regression, no discharge and breathing free. AMAZING.

I hope the Lord continues to encourge you to bear fruit ahead of the medical estalishment.

David Vanden berge


The Candida Yeast-Autism Connection

by Stephen M. Edelson, Ph.D., Center for the Study of Autism, Salem, Oregon.

There is a great deal of evidence that a form of yeast, candida (rhymes with "Canada") albicans, may cause autism and may exacerbate many behavior and health problems in autistic individuals, especially those with late-onset autism. Scenario. Candida albicans belongs to the yeast family and is a single-cell fungus. This form of yeast is located in various parts of the body including the digestive tract. Generally speaking, benign microbes limit the amount of yeast in the intestinal tract, and thus, keep the yeast under control. However, exposure to antibiotics, especially repeated exposure, can destroy these microbes. This can result in an overgrowth of candida albicans. When the yeast multiplies, it releases toxins in the body; and these toxins are known to impair the central nervous system and the immune system. Some of the behavior problems which have been linked to an overgrowth of candida albicans include: confusion, hyperactivity, short attention span, lethargy, irritability, and aggression. Health problems can include: headaches, stomachaches, constipation, gas pains, fatigue, and depression. These problems are often worse during damp and/or muggy days and in moldy places. Additionally, exposure to perfumes and insecticides can worsen the condition.

http://www.neighborhoodsforqualityhomes.org/haynes_mold.html


 

 

Thema's

Het hoofdmenu
Nieuws
Mijn weblog
Zoek op onderwerp


100% Fruitreep
Acerola superbes
Acne
Adhd
Afname van mineralen
Afvallen
Afvallen 2
Allergie
Alzheimer - Dementie
Amalgaam
Antikanker dieet
Anti-oxydanten
Anti-oxydanten top20
Artritis
Artrose
Aspartaam
Astma
Autisme
Boeken gezondheid
Borstkanker
Borstvoeding
Broccoli
Candida
ChemicaliŽn
Cholesterol
Cholesterol mythe
Chlorella
Co-enzym Q10
Daglichtlampen
Darmkanker
Depressie
De ziekte ME
Dieet & afvallen
Doodmoe ?
Eczeem
Ei hoort er wel bij
Elektroallergie
E621 - Vetsin
Farmacie
Fatale vetten
Fluor
Fructose
Fructose intolerantie
Geharde oliŽn
Gehydrolyseerd eiwit
Gezond eten 1
Gezond eten 2
Gezonde vetten
Goede boeken
Goed voor hart/bloedvaten?
Groente Top 10
Griep
Griep - verkoudheid
Groene thee
GSM / DECT ellende
Hart
Hoge bloeddruk
Hooikoorts
Huidproblemen
Kanker
Keelontsteking

Kefir

Koffie & caffeÔne
Koolhydraten
Lichttherapie
LuteÔne
Magnetron
Melk sprookje
ME (CVS)
ME en CGT

Migraine
Multiple sclerose

Nachtwerk
Olijfolie
Olijfolie 2
Omega 3
Omega 3 werking
Omega 6
Ontstekingen/infecties
Onsterfelijkheid
Osteoporose
Overgewicht waarom?
Prostaatkanker
Roken
SC darm Dieet
Schijf van vijf
Selenium

Slaapproblemen
Smaak maakt dik ?
Soja gezond?
Spiritualiteit
Spirulina Zee alg
Statines
Statines II
Stevia
Stoelgang
Stress
Suiker = gif
Suikerziekte
Superalgen
Tarwegras
Tarwekiembrood

Tarwekiem olie
Tomaat
Transvetzuren
Umts problemen
Vermoeidheid
Vervuiling
Verzuring
Vetarm = slecht
Vitamine C
Vitamine C dossier
Vitamine D

Voeding bij kanker
Voedingscentrum
Voedingsindustrie
Waarom ziek?
Water = levenskracht
Zink
Zoet maar dodelijk
Zonlicht = noodzaak !
Zuurdesem
Zware metalen
Meer..... 


View My Stats