Bio-fotonen therapie


logo.jpg (7231 bytes)

Google

Deze pagina is verouderd - ontvang onze nieuwtjes per email

 

Bio-fotonen therapie

We zien steeds meer toepassingen van licht in de geneeskunde. Mensen met winterdepressie of huidproblemen krijgen lichttherapie in het ziekenhuis en ook zie dat er speciale daglichtlampen zijn ontwikkeld voor personeel dat een tekort krijgt aan natuurlijk daglicht op hun werk (zoals duikboten). Licht is belangrijk voor je gezondheid, zo maak je in de zon vitamine D aan via je huid en voelen de meeste mensen zich ook prettiger dan in de donkere periodes van het jaar. Je ziet dan ook dat ik donkere delen van de wereld zoals in ScandinaviŽ er meer depressies en zelfmoorden voorkomen. Ook regelt vitamine D de opname van calcium uit je voeding en die is weer belangrijk voor je botten en preventie van oa darmkanker (vitamine D en calcium).  Licht is heel belangrijk voor je gezondheid. Ik stuitte recent op een therapie die ook werkt met lichtdeeltjes (fotonen) dus maar even wat informatie opgevraagd over de mij onbekende therapie. Heb je ervaringen met deze therapie laat dan even wat van je horen....

Ron


Informatie over de Bio-fotonen therapie


Oorzaken vinden en wegnemen.
 
De cellen van het lichaam stralen ongeveer 100.000 licht impulsen per seconde uit. Deze licht impulsen bestaan uit fotonen (=lichtdeeltjes) van verschillende frequenties. Als de cel goed functioneert, is dit licht coherent, dat wil zeggen dat de impuls net zo goed is als die van een laserstraal. Op het moment dat er een verstoring optreedt, verzwakt het licht, wordt het licht chaotisch en op den duur wordt het dan net zulk slecht licht als een gloeilamp. Een gloeilamp straalt zeer langzaam, chaotisch licht uit. Deze licht impulsen van de cellen zorgen voor de aansturing van alle biochemische processen van het lichaam. De behandeling met de StarLight is een Biofeedback systeem waarbij uw eigen licht ervoor zorgt dat Uw lichaam weer in evenwicht komt, en dat uw eigen immuun systeem weer goed gaat werken. Uw eigen lichaam is de enige goede arts....... Met de StarLight worden, als het even kan, de oorzaken van de problemen gezocht en gevonden en deze worden aangepakt. De gevolgen of symptomen lost het lichaam dan zelf wel op. Eventueel kan dan wel geholpen worden om het sneller te laten gebeuren, maar nooit eerder dan dat de oorzaken zijn opgelost.
 
Diagnose
 
In de therapie gaat het erom de storingen in het licht van de cellen te corrigeren. Tijdens de diagnose wordt eerst gekeken welke systemen in het lichaam goed functioneren. Dit wordt gedaan door middel van metingen op acupunctuur punten op handen en voeten. Deze acupunctuur punten zitten aan het eind van de lichtbanen, die met alle onderdelen van het lichaam verbonden zijn.  Hierbij wordt eerst een rondom meting gedaan om te zien welke delen van het lichaam goed functioneren en welke niet. Goed functionerende systemen tonen zich op het beeldscherm door een rechte horizontale lijn.  Minder goed functionerende systemen tonen zicht door een afvallende lijn. Naarmate de lijn meer of sterker afvalt, is het orgaan ook slechter of zijn er meerdere storingen. Deze organen hebben een of meer functiestoringen. Vervolgens worden op die punten die aangeven een functiestoring te hebben bekende frequenties van mogelijke stoorfactoren getest. De frequenties die wij testen zijn allemaal de omgekeerde frequentiegolven van storingen. Omdat twee omgekeerde golven elkaar neutraliseren wordt de storing door de juiste golf opgeheven en toont zich weer een vlakke horizontale lijn. Als dit bereikt is weten we dat we de oorzaak van een storing gevonden hebben. Dit wordt gedaan voor maximaal 8 storingen per keer.
 
Behandeling

Met de omgekeerde frequenties van de storingen wordt dan behandeling doorgevoerd. Bij de behandeling worden twee glazen staven vastgehouden.  Met de ene glazen staaf neemt de Starlight het licht op dat door het lichaam wordt uitgestraald, Dit licht wordt door glasvezelkabels doorgegeven aan de Starlight. In de Starlight wordt het licht gesplitst in harmonisch en disharmonisch licht. Het goede, harmonische licht, wordt versterkt teruggegeven aan het lichaam via de andere glazen staaf. Het disharmonische licht wordt geÔnverteerd aan het lichaam teruggegeven. Doordat het geinverteerde disharmonische licht het chaotische deel van het licht neutraliseert, worden de storingen opgeheven. Deze basisfunctie van de StarLight is goed voor het opheffen van 70% van de storingen in het lichaam. De overige 30%, de echte “troublemakers” worden opgespoord door de metingen en behandeld door het inzetten van de medicamenten in het circuit. Door de behandeling gaat uw immuunsysteem weer optimaal aan het werk en lost het alle problemen weer zelf op. Na “uitbehandeld” te zijn, dient het lichaam eventueel het immuunsysteem weer te trainen en U zult nog wel eens verkouden worden, maar als U het lichaam dan zelf zijn werk laat doen bent u er snel vanaf. De eerste keer kan dat 2 weken duren, maar een volgend keer maar 2 dagen en dan helemaal niet meer. De enige waarschuwing die ik moet geven, is die van “burn-out”. Er moet meer naar het lichaam zelf geluisterd worden.
 
De “DYSLEXIA” behandeling
 
Aan het eind van elke sessie wordt een zogenaamde dyslexie behandeling gegeven. Dit is zo genoemd omdat deze behandeling voor dyslexie ontwikkeld werd, maar uiteindelijk alle mensen ten goede komt. Uit jarenlange ervaring is gebleken dat dyslexie hoofdzakelijk komt doordat hypofyse en epifyse (pijnappelklier) niet goed samenwerken met als gevolg dat de hersenhelften niet geÔntegreerd zijn. Deze therapie werkt voornamelijk op deze klieren. Toen we dit ontdekt hadden hebben we destijds besloten om deze therapie ook aan kanker patiŽnten te geven, aangezien naar ons inzicht bij deze ziekte de oorzaak toch in de hypofyse gezocht moest worden. Nu bleek dat deze dyslexie behandeling het aantal behandelingen dat we nodig hadden voor deze kanker patiŽnten met 40% terugliep, en hebben we besloten om deze therapie aan iedereen te geven. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen deze behandeling niet, tenzij zij echt dyslectisch zijn.
 
Elektronen Spin inversie
 
Een zeer veel voorkomend probleem is de zogenaamde “Spin Inversie”. Als mensen hier last van hebben is vermoeidheid het eerste symptoom dat ervaren wordt. Als men na een goede nachtrust moe opstaat, is de kans groot dat men een spin inversie heeft. Wanneer de elektronen spin omgekeerd is, is men resistent tegen elke soort therapie. De kans is zelfs groot dat men omgekeerd reageert op medicijnen of dat de medicijnen helemaal niet werken. Het lichaam werkt tegen zich zelf. Men kan ook alsmaar toenemende allergieŽn ontwikkelen. Deze toestand is in een paar minuten te corrigeren. Dit is een toestand die niet door de medische wetenschap kan worden geconstateerd, daar de medici zich beperken tot de chemische processen, en dit ook al een puur natuurkundig fenomeen is. Een elektron spin inversie wordt altijd veroorzaakt door een extern magnetisch veld, hetzij elektromagnetisch of aardmagnetisch.
 
Littekens

A) Operatie littekens.
Operatielittekens storen vaak de doorstroming van licht door de lichtbanen, omdat er bij de operatie dwars door de lichtbanen(meridianen) wordt gesneden. Vanaf dat moment is het systeem gestoord en kan niet genezen tot dat de lichtbaan is hersteld. Littekenweefsel is dood weefsel. Door er nu weer energie in te brengen, verdwijnt het littekenweefsel en
worden de meridianen hersteld. Normaal weefsel komt in de plaats van het littekenweefsel. U kunt dit voelen doordat het litteken zachter wordt, de ongevoeligheid of overgevoeligheid verdwijnt. Ongeveer 50% van de littekens verdwijnt totaal.

B) Energetische littekens.
Er kunnen ook energetische littekens ontstaan. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij een “whiplash”. Dan is het energieveld van het lichaam gescheurd. Dit noemen wij een energetisch litteken. Dit wordt ook met de zgn. Littekenbehandeling behandeld.
 
Allergie
 
AllergieŽn zijn overgevoeligheden van de slijmvliezen van het lichaam. Door nu medicijnen in te nemen of voedsel weg te laten, wordt niets opgelost. Het aantal allergieŽn neemt alleen maar toe. Dat komt (ook nu weer) doordat de oorzaak nog steeds bestaat. Door medicijnen of voedsel weg te laten lost men geen oorzaak op. Aan de basis van elke allergie ligt een basisstoring. Wanneer men deze wegneemt, zijn alle allergieŽn in ťťn keer opgelost. Wij kunnen die oorzaak vinden en wegnemen. Eventueel kan het nodig zijn om de allergenen energetisch om te draaien, waardoor zij zich los maken van de slijmvliezen en de allergie is verdwenen. Meestal is dit laatste niet nodig.
 
Wie kan niet worden behandeld.
 
Omdat het immuunsysteem weer hersteld wordt is deze behandeling verboden voor mensen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan. Het lichaam stoot dan het geÔmplanteerde orgaan binnen de kortste keren af. Ook andere lichaamsvreemde voorwerpen worden door het lichaam ’aangepakt’. Mensen met shunts, plastic bloedvaten, varkens hartkleppen kunnen ook niet behandeld worden. Overige, meestal metalen delen, zoals pacemakers of grotere onderdelen zoals heupen, kunst hartkleppen, schroeven en dergelijke leveren geen probleem op met de behandeling. Overigens is het wel zo dat dit soort onderdelen een eigen lichaamsvreemde frequentie heeft en dus voortdurende stoorfactoren kunnen zijn.
 
Wat kan wel worden behandeld.
 
In principe kunnen alle functionele storingen in lichaam en geest worden behandeld. Dat komt doordat wij geen ziektes behandelen, maar uitsluitend het eigen immuunsysteem van het lichaam weer in staat stellen de problemen te herkennen en op te lossen. Dit kost over het algemeen in 5-6 behandelingen. In een enkel geval meer. Hoeveel behandelingen U nodig heeft, hangt erg af van het regulatie vermogen van het lichaam. Lichamen met een hoge regeneratie snelheid hebben meestal minder behandelingen nodig. Kinderen en dieren behoren tot die categorie.
 
Onderscheid van andere systemen
 
Er zijn een groot aantal alternatieve therapieŽn, ongeveer 2000. Er zijn er ook een aantal die erg veel lijken op de bio-fotonen Therapie en met name het diagnose systeem wordt erg vaak toegepast. Dit meten van acupunctuur punten wordt ook wel de Elektro Acupunctuur volgens Voll genoemd. In de eerste plaats worden door de meeste therapeuten uitsluitend de eind punten gemeten, wat totaal ontoereikend is voor een goede diagnose. Bovendien hangt alles af van een goede interpretatie van het beeld dat ontstaat na het meten van tenminste een honderdtal punten. De glazen elektroden vormen een ander groot verschil. Doordat we met fotonen werken is een goede geleiding van licht een absolute noodzakelijkheid. Hiervoor zijn metalen elektroden en kabels uiterst ongeschikt. Deze laten namelijk alleen de zeer lage frequenties door, terwijl tal van problemen, speciaal de chronische, een hoger trillingsgebied vertegenwoordigen. Hiervoor zijn glasvezels een absoluut vereiste. Bovendien heeft Johan Boswinkel zijn 23 jaren ervaring en succesvolle behandeling van meer dan 18.000 chronische patiŽnten in de Photonen Coherentie Therapie ingebracht.
 
Wie is Johan Boswinkel
 
Johan Boswinkel, geboren op 25 december 1950 te Rotterdam. Hij is wereldwijd dť specialist op het gebied van de biofotonen, met name in de veranderingen van de kwaliteit van de fotonenemissie.  Om meer van bio-fotonen te kunnen begrijpen heeft hij fysica gestudeerd, alsmede acupunctuur, homeopathie en verpleegkunde. Hij heeft bovendien de Duitse “Heilpraktiker” opleiding gevolgd. Bio-fotonen komen in alle systemen voor en hij heeft zich er sinds 1982 onafgebroken mee bezig gehouden. Hij heeft reeds diverse instrumenten ontwikkeld waarvan er duizenden in de wereld in gebruik zijn. Met zijn instrumenten kan beton veranderd worden, maar ook melk, plantenzaden, paarden, honden, katten en varkens. Ook heeft hij in 1988 de sprinkhanenplaag in Afrika opgelost. Hij heeft diverse artikelen op zijn naam staan, waarvan er enkele gepubliceerd zijn op zijn website. Hij is eigenlijk een soort Sherlock Holmes die overal naar de oorzaken zoekt die de achter de problemen liggen. Deze oorzaken worden dan opgelost. Op het ogenblik worden veel therapeuten door hem opgeleid in het synthese denken, wat toch wel zijn specialiteit mag worden genoemd. Hiervoor dien je heel veel kennis, ervaring en vooral intuÔtie te hebben. Hij heeft in Nieuw Zeeland, USA, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland gewoond en heeft zich nu permanent gevestigd in Nederland.
 
Voor meer informatie over deze therapie:

Hans en Bea Schokker
Curaluz
Sleedoornlaan 23
9471 SK Zuidlaren
Tel. 050-4028900
www.curaluz.nl
info@curaluz.nl

 

 


 


View My Stats